elisabethlindroth.se

- bara en blogg

En ofrivillig paus

elisabethlindroth.se Permalink3
Det blev visst lite tyst från mig ett par veckor, ber om ursäkt för det. Eller, det gör jag inte egentligen eftersom jag ju bestämt mig för att så länge jag inte har ett kontrakt eller så, vill jag bara blogga när det känns naturligt. 
 
Efter inlägget om psykologen hamnade jag som i en skriv-svacka och har inte riktigt tagit mig ur den än. Fastän jag pratat om det och inte känt mig så illa till mods på sistone, fick inlägget mig ändå att tänka på det. Gå igenom allt igen, ifrågasätta honom och mig själv, och hela situationen. Sedan dyker det hela tiden, även efter 2.5 veckor, upp nya kvinnor som hamnat i psykologens väg. Det är 10 år sedan för vissa, en annan ort för andra men alla har vi råkat ut för samma man. Saker händer och jag lovar att jag ska uppdatera er när jag kan. 
 
Har också känt mig allmänt risig den sista tiden. Vet aldrig om det faktiskt ALLTID är så här varje januari, att man liksom blivit totalt genomskinlig och håglös av allt mörker och vabb att man faktiskt bara är en vålnad eller om det på riktigt är något som fattas mig. Håller jag på att bli utbränd?, tänker jag ibland. Andra dagar misstänker jag någon brist. Igår var jag på vårdcentralen och gav dem cirka allt mitt blod för att kolla upp typ ALLT. Det kanske säger något om hur spänd och stressad jag är just nu, att sköterskan som skulle ta blodprovet frågade om jag var väldigt spänd, för det kom typ inte ut något blod. TILL OCH MED MITT BLOD ÄR SPÄNT!
 
Ja men vad har vi mer? Det är vabb igen ja, Gry är så himla förkyld igen efter en dryg vecka tillbaka på förskolan. Hade faktiskt hoppas på att få januaris lön någorlunda intakt men det sprack idag. Dock är det ju himla mysigt med vabb när barnet är friskt men lite hängigt bara. Vi sov till exempel drygt två timmar mellan 8-10, bara en sån sak? Sen hann vi vara ute lite och njuta av snön medan den bara är typ en meter djup, det väntas nämligen komma cirka tre kilometer snö till den kommande veckan. 
 
Nu sover barnen gott, Åke i sitt rum och Gry i sin säng i mitt rum. Kämpar på med att Åke ska sova själv och komma till min säng när han vaknar men just nu vaknar han alltid för dagen när han kommer till mig, oavsett tid. I morse var det vid fyra. Men SKAM den som ger sig! Kanske inte underligt att man är lite sliten förresten? Konstant jetlaggad i sex år, det gör något med en människa.
 
Nu ska jag sakta röra mig mot sängen, imorgon väntar en dag med vabb och jobb! Älskar att dela dagarna så! Förmiddag ledig och mysig, eftermiddagen jobb! Kanske ska göra ett sånt där ett kort-i-timmen-inlägg? Är det någon som ens gillar sånt?
 
JAJA, hoppas ni mår fint, ta hand om er nu!
 
 
 
 
#1 - - Lisa:

Ja jag vill jättegärna ha "ett kort i timmen". Så kul! Älskar att se folks verkliga vardag och inte sina "influenser-vardag"! Ser framemot detta!

#2 - - Annika:

Jag ser gärna ett kort i timmen. :) Roligt att se bilder från vanlig vardag.

#3 - - Ewa:

Dagens applåd och en varm avståndskram till dig för att du skrivit om psykologen! Så viktigt, hoppas att du får stöd från andra drabbade i det som händer i "ärendet" och att det ger något resultat då många verkar ha drabbats av honom. Hoppas att du snart får känna dig piggare. Sköt om dig. <3

Till top