elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Ett skepp kommer lastat med...KLÄDER OCH GREJS!

Allmänt Permalink0
Innlägget innehåller annonslänkar
 
Jisses (ungt ord då), vad jag hållit hårt i slantarna på sistone! Har ju knappt fått en hel lön sen i somras, pga vabb och sjukdomar och har ju inte direkt heller flera miljoner i lön varje månad, så det lilla jag haft över har jag försökt spara på särskilda konton. MEN det finns ju liksom saker att tråna efter ändå och häromdagen föll jag faktiskt för en frestelse som jag haft VÄLDIGT länge. Köpte dock inte allt jag var sugen på men 4 real, det mesta Carin Wester gjort för Åhléns är ju så fint?
 
Ska vi börja med att kika på lite grejer som jag frestades av men inte hade råd att falla för? Okej!
 
Den här finfina tröjan med pussiga munnar! Den ser så där härligt slinkig ut. 
 
 
Så, nu till de två saker jag FAKTISKT köpte!
 
Har skrivit om denna hoodie innan men alltså den är den perfekta! Stor och boxig (köpte storlek small), snyggt sydd och så jäkla skön. Har ju mest mysiga kläder jämt så den här får väl bli min "festliga" huvtröja... 
 
Ni som följer mig på Instagram hatar mest troligt redan den här väskan, då jag tjatat om den 9860973495 år men till slut blev även Olle less, slängde pengar på mig och skrek: KÖP VÄSKFAN NU, BARA DU ÄR TYST! Näää, inte riktigt så, men jag fick den faktiskt av honom, vilket jag blev så glad över! Den är liksom i perfekt storlek (Gry kallar den för en lunchlåda?), har massa fack och rymmer verkligen allt man kan tänkas vilja rymma. Tänker nu på min vän Linda som en gång letade i sin väska efter nåt, typ plånbok, och drog fram en avocado, helt otippat! Handväskor äro outgrundliga.
 
 
Nu tänkte jag strökolla något avsnitt av en usel serie innan jag lägger mig. Har ju små barn här som väcker mig tidigt men är också lite pirrig inför morgodagens arbete, då jag jävlart ska utmana min extrema höjdrädsla. Ska måla ett ENORMT utrymme som är ALLDELES för högt för att jag ska vara bekväm med det. Önska mig lycka till, kommer vara skapligt mör i kroppen imorgon kväll.
 
Puss på er i kylan, i skrivande stund -26.6 här i Burträsk City! 
 
 
 
 
Till top