elisabethlindroth.se

- bara en blogg

The future of the blogg

Vardag Permalink12

Ärade, älskade ni. Nu har jag återigen kommit till ett så kallat vägskäl i mitt bloggliv. Efter en lång period där jag känt mig en gnutta låst kring vad jag jag vill dela här och inte, har jag börjat reda ut en del. Jag har även pratat med Leif om vad han tycker är okej att jag skriver om när det kommer till barnen. Det känns med andra ord som att den kanske börjar lätta nu, min enorma bloggpaus?

Bara för att det känns så har så klart mitt webbhotell bestämt sig för att slänga ännu en väldigt dyr faktura åt mitt håll. Den är på nästan 3000:- och efter att ha köpt nya vinterdäck till min bil, betalat skatt på den och även fått en lön från en månad där jag vabbade typ 300%, finns det liksom ingen chans i helsike att den kommer att betalas. Vad som händer om den inte betalas? Jo, bloggen försvinner och med den allt jag skrivit om här i snart sex års tid. Sist det skulle betalas något var ett gäng av er så himla underbara att ni swishade ihop summan till mig. Mycket uppskattat SÅ KLART men denna gång går det inte.

Har klurat och funderat en veckas tid nu och kommit fram till att jag helt enkelt måste flytta bloggen. Den måste till en bloggportal där jag kan fortsätta blogga utan att betala. Så nu kikar jag runt lite och för tillfället lutar det åt nouw.com! Har någon av er något annat förslag får ni hemskt gärna säga till!

Där är jag nu, ska bara kolla om allt går flytta och så, och när den väl är flyttad ska jag se det som en nystart. Jag behöver få dela med mig av allt som händer i mitt liv och i mitt huvud och jag hoppas sannerligen att det finns kvar några som läser bloggar än? Och som läser min?

Känns fint att ha hittat en lösning i alla fall, avskyr ekonomiska knivigheter, något som tyvärr blivit lite mer sårbart sedan jag blev single mom.

Hoppas ni mår bra, saknar er så mycket!

#1 - - Anna:

Åh, vad glad jag blir att du ändå tänker fortsätta, blev rädd ett tag att du skulle skriva att du lägger ned. Jag har fyra bloggar som jag kollar dagligen och där ingår din, trots att jag vet att du inte hinner uppdatera så ofta så kikar jag ändå varje dag :)

#2 - - Nb:

Läser inte bloggar, men läser din så fort du skriver på insta att du uppdaterat! En av få jag är fäst vid! Du är grym.

#3 - - Srg:

Är inte någon läsare av bloggar men läser alltid din. Du skriver så otroligt bra

#4 - - Louise:

Hoppas det löser sig. Älskar din blogg.

#5 - - Jenny:

Trodde du skulle skriva att du skulle sluta blogga, men blev så glad att det inte var så😅 älskar att läsa din blogg, kikar in nästan dagligen.
Mvh Jenny 🌻

#6 - - Kajsa:

Så kul att du vill fortsätta blogga! Jag vill gärna fortsätta följa dig!

#7 - - Liza:

Har läst din blogg i alla 6 år nu 👍 Är så glad att du vill fortsätta 🌷

#8 - - Madelene:

Fick tips fran Vanja och lasa din blogg, ar taggad! So don't stop :)

#9 - - Anna:

Ja! Länge leve bloggen!

#10 - - Ylva:

Har läst din blogg sedan du började blogga, och du har gett så mycket inspiration och eftertanke! Vill så gärna fortsätta läsa om ditt liv på ny portal!

#11 - - Karin:

Så glad att du vill fortsätta blogga, bästa bloggen!!❤️

#12 - - Ida:

JA att du fortsätter ❤️❤️❤️❤️

Till top