elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Guldkorn en onsdag

Vardag Permalink10

Om jag ska vara helt ärlig så är jag rätt så bra på att se det dåliga i mycket. Jag är inte alltid en "glaset-är-halvfullt-person", utan kör på devisen att varför förvänta sig att saker ska bli bra när man bara blir besviken om det inte blir så. Det är en ful ådra att vara en sån person och jag vet också att jag stundtals är rätt äckligt energisk och positiv också, så jag vet egentligen inte vart jag vill komma med denna text, då jag tydligen är både negativ och positiv? Jaja, tänkte i alla fall lista de små och stora guldkornen från dagen, för herrejisses vad den varit fartig (för att vara en vanlig person)!

  • Vaknade med ond rygg. Eller vaknade med den är kanske en lögn, den har varit ond i typ en vecka, kanske längre? Idag hade det onda dock spridit sig från vänstra delen av bröstryggen till även högra och börjat plåga mig å det grövsta. Sannerligen inget guldkorn, om ni trodde det! MEN, denna smärta innebar att jag så klart skrev till min mamma och gnällde om hur ont jag hade. Så klart fick jag massa gulliga och förstående hjärtan tillbaka, för min mamma är bäzt. När jag kom tillbaka till mitt jobb efter lunchen var min bror där. Då hade mamma informerat honom om min onda rygg, han (som är socknens starkaste person) ryckte handlöst ut, åkte till undsättning och lyfte mig på ett sånt sätt som bara han kan, så att ryggen knakade till. Det blev lite bättre! Och jag blev glad över att hjälp oftast bara är ett gnälligt sms till mamma bort.
  • Reaktionerna på gårdagens blogginlägg var ju så himla fina! Och som att det inte var nog, så la genomsnällaste Vanja ut följande story på sin Instagram idag:

Det är någonting alldeles extraordinärt med personer som är så himla bjussiga och snälla som Vanja faktiskt är. Som vill pusha och peppa andra utan att liksom kräva något tillbaka. Så satans glad för hennes push idag, då den faktiskt har lett till att två bloggportaler hört av sig. Ska försöka ta tag i att svara dem efter jag bloggat klart men jag (lever som sagt inte så fartigt liv) blir så nagelbitigt stressad av sånt här, önskar bara att någon skulle kunna bestämma åt mig! Hur som helst, otroligt tacksam för Vanja och er andra som läser. KÄRLEK!

  • På tal om Vanja som ju värnar vardagsglädjen och klär sig i 99.7% färg och mönster, jämfört med en annan som gömmer sig i svarta sjok, så har JAG faktiskt värnat lite! Sitt lugnt i båten nu, jag har inte gått och köpt något plagg i färg (herregud), däremot har jag köpt ett plagg till mina airpods!

Gry ville direkt ha det för att citat: "stoppa saker i det", så jag misstänker att mina lurar kommer få konkurrens. Hur som helst, giraffer och lite färg har väl ingen dött av? Jo säkert, men ni fattar!

  • Idag fick jag hem MASSA nya pecs -bilder (googla det om ni inte vet) till Åke. I fredags hade vi hembesök hos Leif av två personer från habiliteringen och redan idag var hans nya pärm redo för avhämtning. Älskar att Åke fattat grejen med bildstöd, upplever honom som mycket nöjdare och typ stoltare nu när han faktiskt kan göra sig förstådd. Ska berätta mer om Åke och hur allt går, det är verkligen spännande att det faktiskt finns så mycket hjälp att få!

Grys guldkorn i livet är plåster. För några veckor sedan (kanske t.o.m. en månad?!) krockade hon med en dörr på förskolan och fick tejpa pannan på vårdcentralen. Sedan dess har plåster i olika utföranden suttit där. Det är jävlart omöjligt att få henne att ta bort det helt. Hon är tyvärr väldigt lättväckt, så tipset att dra bort i sömnen fungerar inte.

Hur som, det var mina guldkorn idag! Har en del att klura på, ska börja redan nu genom att skriva till de olika portalerna och känna efter var det känns som att min blogg, dess läsare och jag skulle trivas bäst. Kan liksom inte fatta att folk vill läsa om en tråkig gammal Svensson uppe i mörka Norrland men är så jäääääkla glad att så ändå verkar vara fallet. TACK!

#1 - - Vanja:

Framtiden för min favoritblogg är säkrad! PHU och hurraaaa! 🥳👹🤗💪🏻💥🌈💃🏼 Ps - Älsk på giraffcaset!

#2 - - Louise:

Låter som en fin dag trots dålig start.
Kram och hoppas ryggen snart mår bättre.

#3 - - Clara:

Ja leve bloggen! Fantastiskt fodral skulle vilja ha ett likadant men kan inte ha airpods skulle bara förlägga dem någonstans.....

#4 - - Ebba:

❤️

#5 - - Karin:

Jaa vad roligt! Du är fantastisk, jag har följt dig så länge och blir alltid lika glad varje gång bloggen uppdateras.

#6 - - Johanna Wiktorsson:

KLART vi vill!! Du är ju vanlig person och det uppskattar jag enormt i denna filtervärld!!

#7 - - Anna:

Hurra vad kul med bloggen! (Ett plåstertips om man vill ta bort är att babyolja löser upp limmet. Lite babyolja på en bomullstuss och badda i kanterna typ.)

#8 - - Lotta:

Jag är så glad att bloggen kommer finnas kvar! Det är en av väldigt väldigt få jag läser kontinuerligt. För min del är en vanlig Svensson i mörka Norrland precis vad Internet/sociala medier behöver bland all yta som allt mer känns konstruerad.

#9 - - Julia:

Var kommer det fina fodralet ifrån?:)

#10 - - Elisabeth Lindroth:

Köpte det från Fyndiq.se! Sök på Giraffes Good Grace. :)

Till top