elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Tips på kläder för hemmavintern

Vardag Permalink0

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Eftersom världen ser ut som den gör osv, kommer vi att få spendera en hel del hemmavid framöver också. Detta hindrar ju inte oss från att att ha lite fina och samtidigt SKÖNA kläder eller hur? Har därför samlat ett gäng plagg (blev bara överdelar men det är ju också dem man ser i webkameran), som jag tänkte att ni kanske också skulle gilla! De mesta är så klart svarta pga det är jag som tipsar men några små "färgklickar" slank med också!

Börjar med den mest finklädda, en härliga spetsblus! Passar både hemma till lördagsmiddagen och i framtiden till annat kul!

Älskar allt på denna bild! Okej att svart kan tyckas trist men älskar när det är små detaljer som ändå festar till det, som på den här tröjan!

När det kommer till detaljer tar ändå den här tröjan priset! Älskar den och ska klicka hem den cirka direkt.

Pass på! Färgchock! Så satans fint med polo, är även förtjust i att trycka ner håret i den likt modellen på bild.

Kör vidare på polo, den här gången i färglada färgen grå och stickat! Men alltså, byxorna då? Blev besatt av dem nu när jag skulle skriva om tröjan och kommer mest troligt tvingas köpa dem med. Attans!

Fortsätter i färgglada världen med den här skjortan som jag sannerligen kan se mig i. Trivs allra bäst i skjorta faktiskt, kanske dock inte i den ställningen med benen som hon på bilden.

Men ska vi vara helt ärliga och det ska vi väl vara? Det är ju egentligen så här vi vill gå klädda all day, every day. Det må kallas pyjamas men jag anser att det är nog snyggt för att även låta andra utanför sovrummet beskåda. Finns dessutom i flera olika och festliga utföranden!

Det var allt från modeoraklet Lindroth för denna gång, tack för visad uppmärksamhet!

Till top