elisabethlindroth.se

- bara en blogg

November x typ sju

Vardag Permalink5

OJ så länge jag bloggat! OJ! Började tänka tillbaka lite och insåg att det är sex år sedan jag började och att det är ett år sedan jag flyttade hit till lägenheten. Hade tänkt skriva ihop något långt, djupt och vettigt om allt som hänt och känts sedan dess men min hosthjärna orkar inte vara så smart just nu.

Bad om massa tips och frågor igår på Instagram och fick in SÅ mycket bra och många verkar vilja vet hur livet varit sedan skilsmässan. Ska självklart göra en liten recap på livet nu vs då och berätta alla visheter jag kommit fram till.

MEN! Nu tänkte jag att vi kör en bild från alla novembrar(?) jag bloggat! Börjar direkt med en liten fuskis eftersom jag började i december 2014 och såg då ut så här:

Var ju inte direkt låggravid med Åke här. Superless efter att varit gravid typ 1.5 år nästan konstant och livrädd för allt som komma skulle. Startade bloggen och herregud vilken snuttefilt den varit för mig genom åren alltså!

November 2015:

Åke och hans polisonger upptog större delen av livet, förutom en liten lätt köksrenovering som vi gjorde i gamla huset samtidigt.

November 2016:

Gravid IGEN! Fjärde och sista gången, här i vecka 24. Minns att jag kände mig superful just då men att jag blommade ut mot slutet. Tyvärr inte någon jättelycklig tid i mitt liv vill jag minnas.

November 2017:

Syskonen Lindroth!! Så sjukt att Gry har byxorna Åke hade på sig på bilden nu och att hon är snart fyra och han var två. Lite skillnad på barn ändå!

November 2018:

Här bodde vi hos Leifs mamma, och direkt barnen somnat åkte vi ut till huset för att renovera. Jisses alltså, vad vi slet och vad det slet. Jag snusade också...mmMmmMmMm... Saknar den en hel del, snart ett år utan!

November 2019:

Ett år sedan jag skulle spendera min första natt i lägenheten helt ensam och den blev allt annat än mysig. Fy fan säger jag bara för hur mycket man ska vara med om.

November 2020:

Barnen och jag har landat lite i vårt nya hem. Livet fungerar och saker flyter på. För min del är det fortfarande en hel del saker jag ser fram emot och vill förbättra men det har hänt så himla mycket under det år som gått!

För Åke har det också hänt så otroligt mycket, många önskade också att få läsa mer om honom! Det ska jag absolut fixa, kräver bara sin modiga tid att få ihop. Är det något särskilt ni undrar får ni gärna hojta till!

Bloggen kommer mest troligt flytta till sin nya plats under kommande vecka. Förhoppningsvis kommer allt gå så smidigt att ni knappt ens kommer märka det!

Nu tar vi helg tycker jag. Hoppas att mitt mående går åt rätt håll de kommande två dagarna, för hittills har min isolering här hemma inte gett NÅGOT, kanske bara att hostan blivit sämre? Buhu, stackars mig.

NU: chips

#1 - - Therese:

Jag vill gärna höra om barnen. Hur dom är som personer och om du vill dela med dig av er och Åkes resa. Hoppas din hosta ger med sig snarast!

#2 - - Karin:

Hoppas att hostan ger sig snart

#3 - - Ida:

Fint och jobbigt inlägg. Usch. Så läskigt med de smsen minns jag.
Du snuddar ju lite vid det nu men jag skulle gärna läsa mer om de graviditeter som inte var Åke och Gry. Om du vill och orkar. ❤️

#4 - - Therese:

Jag vill gärna läsa om er resa med Åke. När ni började misstänka att han hade så kallade "speciella behov", hur allting utvecklade sig från det fram till hans diagnos och fram till nu. Jag vill också gärna läsa om hans utveckling fram tills nu. Jag är lärare och tycker att allt sådant är väldigt spännande och intressant, speciellt när det finns speciella behov med i bilden. Kram ❤

#5 - - Elisabeth Lindroth:

Tack för input! Ska försöka fixa ett sånt inlägg, utan att lämna ut Åke för mycket. Tycker det är en så fin linje. :) Kram!

Till top