elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Kläder på riktigt och vardagsrum

Vardag Permalink7

Inlägget innehåller annonslänkar

I natt var ABSOLUT värsta natten på länge för mig. Hostade typ 75% av tiden, väckte Åke strax före fyra och allt blev bara uselt. Har även hostat mer idag igen och jag börjar som ge upp. I och med att jag hostar någon gång per minut typ, funkar det liksom inte att jobba, särskilt med de nya restriktionerna som kom igår. FÅR PANIK!

Efter en tupplur på förmiddagen vaknade jag upp till ett paket från Ellos utanför dörren. OBS! Har inte sån lyx att Ellos personligen levererar sina paket till min dörr, däremot lyx att min älskade mamma hämtade ut paketet åt mig. Beställde ju nämligen ett par plagg åt mig själv i samband med mitt inlägg där jag tipsade om kläder!

Tänkte att vi kanske kan ta en titt på hur plaggen ser ut på en vanlig morsa och inte heta modeller? OBS IGEN! Tog bilderna med min mobil, som inte mår så bra. Den har gått sönder lite och kameran har fått några törnar, vilket medfört att bilderna blir lite dimmiga.

Här är byxorna hörrni! De är som mjukisbyxor/kostymbyxor/jeans. SÅ SATANS SKÖNA! Även väldigt fina tycker jag? Brukar ha storlek 38 på byxor men tog 36 på de här, ville inte att de skulle bli för stora, då de redan är stora i modellen.

Även tröjan med volang fick med beröm godkänt!

Där tog jag en storlek större än jag brukar ha och den blev perfekt! Summa summarum; en perfekt order för min del!

Gry har fått ta över en del av vardagsrummet. Just nu är det lite mellan rum här i lägenheten. Alla sover i min säng men Åke har en säng i barnens rum. Jag är redo att flytta ut min säng i vardagsrummet för att ge Gry eget rum men just nu vill hon inte det. Så det får vara lite som så att alla rum är allas just nu.

Nu ska jag ta en kort promenad till återvinningsstationen, det är typ det jag orkar med just nu, sedan kommer snart barnen hem igen! Hoppas innerligt att vi alla får sova bättre i natt, det här är verkligen en plåga.

Puss på er!

#1 - - Maria:

Snygg du är! Hoppas du kryar på dig snart. 🤗

#2 - - Sara:

Du är jättefin i kläderna! Krya på dig från den förskräckliga hostan 😷

#3 - - Liv Ambjornsson:

Be om att få cocilana utskrivet! Enda hostmediciner som hjälper för det är lite morfin i...😜
Så kul att du har kommit igång igen!

#4 - - Sarah:

Hoppas också du kryar på dig! Kläderna såg minsann mysiga ut - men lampan var helt fantastisk! Mer ljus åt folket dessa tider! Vet du vilket märke den är ifrån?

#5 - - Elisabeth Lindroth:

Inte alls säker på märke, ännu en grej jag fått låna när jag flyttade. :)

#6 - - Elisabeth Lindroth:

Ska be om lite droger! :)

#7 - - Elisabeth Lindroth:

Tack! <3

Till top