elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Impulsiviteten

Vardag Permalink3

Ibland blir jag så less på mig själv. Som idag till exempel, när jag just efter middagen bland tallrikar och glas tar fram prylar och börjar tapetsera?! Tanken har vuxit fram under veckan men HERREGUD ELISABETH, bromsa dig lite!

Hade tänkt börja lite efter läggning men så fick jag feeling och smällde upp bara eeeen våd precis innan. Fick över en dryg rulle från när jag tapetserade hos Olle och tänkte att mitt kök kunde behöva en liten färgklick!

Sen råkade läggningen ta en mindre evighet, Gry ville inte alls sova och nu när klockan strax är nio har jag släpat mig ut från sovrummet. Imorgon är det dags för oss att byta barnvecka och Gry tycker att det är rätt jobbigt, vilket jag förstår till fullo. Det är många tankar och känslor i den lilla, urgulliga kroppen. Plus andra saker, som t.ex. att hon insåg att hon inte kunde titta och sova samtidigt, något som fick henne att börja gråta av sorg.

I alla fall, nu sitter jag här och funderar om jag ska fortsätta tapetsera eller lägga det på hyllan för ikväll? Hade ju faktiskt också tänkt klippa mitt hår lite (hej livet på tight budget) och städa undan lite från virvelvinden som är en barnvecka.

Den som lever får se! Imorgon efter lunch ska Leif och jag på ännu ett möte angående Åke, denna gång om hans framtida skolgång. Känns spännande och som sagt så himla skönt att saker äntligen börjat hända!

Nåja, kanske EN våd till bara?

To be continued...

#1 - - Gunila Andersson:

... vilken vacker tapet! ... och jag har precis hittat hit till Din blogg! Vill bara säga att Du skriver så himla trevligt ! Ska bli roligt att följa Dig... önskar Dig allt gott och lycka till med Dina projekt!

#2 - - Ida:

Det blir supersnyggt! 😍

#3 - - Elisabeth Lindroth:

Så glad jag blir! Tack och välkommen hit! 😊❤️

Till top