elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Hjälp mig i bloggdjungeln!

Vardag Permalink7

SÅ, jag blev sjuk. Hosta, halsont och allmänt hängig. Har tagit ett test och hoppas på svar imorgon. Tror inte att det är covid men tar så klart det på allvar och håller mig hemma och inne.

Ägnar min tid åt att hänga med i presidentvalet (hur ska det gå?!), se på serier och försöka fundera lite på bloggens framtida liv. På tal om det, här kommer en bild på eder bloggerska, tagen av min medsjukling Olle. Märk väl hur stylad jag är, i Olles tröja och en dator som Gry satt "plåster" på.

Och på tal om bloggen, jag behöver er hjälp här. Har en del alternativ på olika ställen att flytta den nu! Har varit i kontakt med tre olika personer och i första hand handlar det inte om att jag ska få ett kontrakt eller så, utan först flytta till någon portal och sedan se hur allt känns och går. Min förhoppning är så klart att i framtiden kunna tjäna lite pengar på bloggen men först och främst vill jag bara ha en plats där jag trivs!

Men det är ju inte bara jag som ska trivas, ni som läser ska ju också gilla sidan och stället! Därför tänkte jag be er om input, vilken portal skulle ni helst läsa min blogg från?

Alternativen just nu:

Nouw.com

Blogg.se

Allt för föräldrar

Vad tror ni? Skulle ni vilja läsa min blogg på någon av dessa ställen? SNÄLLA, HJÄLP MIG!

Nu ska jag fortsätta se serier och mumsa i mig en nybakad banankladdkaka. Aldrig testat förr men blev så himla sugen när receptet dök upp på Facebook (HÄR är det om någon undrar).

Olle har fixat en eld och pga MYCKET tid i hemmet är huset städat och fint. Nu hoppas jag bara att hostan ger sig snart, då är allt bra!

Hoppas ni mår fint!

#1 - - Carolina Hell:

Jag röstar på blogg.se

#2 - - Micaela:

Helst inte Nouw, tycker ofta bloggar där är sega och så otroligt mycket reklam och banners som stör helhetsintrycket. En utav de sakerna jag verkligen gillar med din blogg, förutom innehållet som såklart är nr 1, är att det är "lugn och ro" här. Ingen tvivelaktig reklam, inga blinkande knappar, inga popups och sånt stök. En blogg som är skön för ögat, om det går att förstå mitt svammel 😊

#3 - - Micaela:

Ja, min röst går nog dit med när jag kikade lite snabbt på de andra.

#4 - - Cecilia:

Lägger min röst på Allt för föräldrar. Gillar inte Nouw.com, tycker den är seg och konstig när man läser via mobilen.

#5 - - Maria:

Hej! Efter att ha kikat lite snabbt på de olika röstar jag för blogg.se eller alltforforaldrar. Nu följer jag inga bloggar varje dag längre så min röst kanske inte är rättvis.
Kommer dock följa dina inlägg vaaaarje dag!! Älskar dina inlägg och har verkligen saknat ditt bloggande 🤗🍀

#6 - - Hannah:

Jag tänker att bloggportalen inte är så himla noga ändå för läsarna, det är ju dig vi vill följa och det får vi ju oavsett. Jag tycker att du ska kolla av vilken av dem som är närmast att ge dig kontrakt så att du faktiskt får pengar. Och hur det ser ut på de olika ställena. Är det t.ex någon som har mer reklam men snabbare kan ge dig mer pengar så att du kan fortsätta skriva så tycker jag att du ska köra på det! Ifall de nu kan säga något om framtida kontrakt.

#7 - - Cornelia:

INTE nouw iaf, det är verkligen inte roligt att läsa bloggar på den portalen. Blogg.se eller allt för föräldrar röstar jag på :)

Till top