elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Helgen i två bilder

Vardag Permalink9

Hade tänkt ta massa bilder i helgen men är inte helt inne i blogghjärnan än och glömde helt bort det. Förutom under cirka två minuter när barnen var lite gulliga och jag tog fram kameran.

Alltså, min helg är egentligen inte så mycket att berätta om. Lördagen spenderades hemma och inne. Försöker att inte ha så dåligt samvete över innedagar på lördagar, eftersom barnen ju går långa veckor på föris och förmodligen behöver vila också. Hur som helst, det var lugnt, lite bråk, en del skärm, glass, bad, godis och sen lunch!

Lunchen bestod av korv och makaroner. Kan låta enkelt men NEJ! En vill ha makaroner och LÄTT stekt korv. Den andra vill ha kall korv och kall pasta, helst någon i form av fordon, fjärilar eller annat. Som hon själv säger: Jag vill ha kall mat!

På eftermiddagen kom Olle, som hade blivit utslängd hemifrån av sina barn som skulle ha halloweenkul och inte ville ha tråkig pappa där. Han stannade till sent (22.00 ÄR sent för mig på barnveckorna!!) och i morse vaknade vi tidigt. Åke har faktiskt haft en grymt bra sovvecka hos mig men idag blev det strax efter fyra. Vi har fått börja testa ge honom melatonin, som jag faktiskt tror funkar(!!) men i natt blev det lite knas. Det förklarar också varför min hjärna är full av huvudvärk och nästintill tom på annat.

HUR SOM HELST, vid lunch idag åkte Åke till Leif och Gry till sin mormor, så att jag kunde spendera några timmar på jobbet tillsammans med min kollega Åsa. Vi var nämligen tvungna att ha lite ostörd tid för att packa upp.... JULPYNT. Hahaha, kul att jag, som typ är Grinchen, är en av dem som fixar med sånt på jobbet. När jobbet var klart åkte Gry och jag till Olle och gänget och nu ligger hon och snarkar gott.

Okej, hur funkar egentligen såna här inlägg? Blir de bättre med fler bilder? Blir de aldrig bra? Är det helt enkelt inte så kul att läsa om en vanlig persons rätt alldagliga helg? Kom gärna med feedback!

Nu ska jag författa ett mail som jag hoppas kommer att göra skillnad!

#1 - - Lisa:

Lagom med bilder tycker jag, kanske nån mer, men så länge det inte är än mer text räcker det med två bilder!

#2 - - Annika:

Jag läser gärna om en helt vablig helg! Gillar bilder också!

#3 - - Emelie:

Perfekt! 👌

#4 - - Karin:

Jag läser gärna om vanliga dagar. Är bara så glad att du bloggar 😊 Och vad är grejen med typ 3-åringar och kall mat 🤷🏻‍♀️

#5 - - Dinak:

Dina inlägg kan ej bli ointressanta, oavsett bilder eller ej.

#6 - - Jennifer:

Älskar sånt här! Skadar inte med fler bilder.

#7 - - Louise:

Bästa inläggen 🤩

#8 - - Linnea:

Inlägg som detta fungerar super!

#9 - - Maria:

Alltså WOW Elisabeth! Heeeelt perfekt - suuuperduper! Å jag inser också härmed att jag ska kika in här varje dag from nu. Jag hade ju missat 2 inlägg sen sist! Iofs en väldigt glad nyhet att ha mycket att läsa men vad glad jag blir att du redan är igång "på riktigt" igen. You go girl!! 😍⭐

Till top