elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Drömmen om nässpray

Allmänt Permalink2
Har medvetet låtit bli att blogga eftersom mitt liv är så totalt händelselöst just nu. Spenderade t.ex. hela natten med att drömma om nässpray. Min gamla kollega hade rymt från fängelse och Ola Salo var hemma hos mig men det SKET JAG I för jag letade nässpray. Testade massa andra metoder för att slippa vara så tät i näsan men inget fungerade. Vaknade upp helt tät och totalt torr i munnen.
 
Jag är med andra ord inte frisk än. Eller jo, frisk hade jag varit om det inte var "dessa tider", i vanliga fall kan man ju jobba med lite snor i snoken. MEN, att bli sjuk precis när en andra jävla våg sveper över landet och allt blev stenhårt, det var ingen bra grej. Hade tänkt få jobba på onsdag men efter att ha träffat mina kollegor utomhus idag insåg jag att jag inte var välkommen tillbaka då. Jag ska vara symptomfri TVÅ dagar innan jag får komma tillbaka, ingen vill nämligen ha det virus jag haft. För något är det, så långt har även en läkare (via telefon förvisso) sagt, men mest troligt bara något som kroppen ska hantera. Nu har jag så förbaskat ont i bihålorna bara men mest ont psykiskt när jag tänker på att januari månad kommer bli den fattigaste EVER. 
 
Och den här då, lilla tokan som fått vara hemma med mig idag för att vara ypperligt sällskap. Imorgon är det barnbytardag och fastän jag ärligt talat kan längta efter den dagen många gånger under barnveckorna, känns den alltid lika tung när den kommer. All närhet man får gör att det blir så himla tomt när den är borta. Då är jag extra glad över att jag har två hem och får åka till mitt andra där närhet också finns. 
 
Ska dra igång här på bloggen ordentligt nu under veckan, lite sur över att alla gamla bilder inte kommit på plats än bara. 
 
Ta hand om er nu i mörkret och imorgon får vi äntligen njuta av att november är slut. Den blev ju inte direkt asbra i år heller.. 
Till top