elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Ny sommarjacka och andra finheter

Vardag Permalink1

Detta inlägg innehåller reklam via annonslänkar för Lindex

I måndags åkte jag till Umeå för att klippa mig (visar bild sen när jag lyckats ta en) och skulle egentligen bara köpa lite vårkläder till barnen men hittade visst lite mer till mig.........

Jag var i Berlin för fyra år sedan och hittade då en suuuuperfin, tunn kappa eller vad man ska kalla den för typ 200:-. Har haft den såååå mycket varje sommar och nu börjar det sticka ut lite trådar överallt och blev därför väldigt glad när jag: 1. hittade en jacka direkt jag gick in på Lindex och 2. insåg att de precis just den dagen hade 50% på jackor.


Ni fattar väl varför jag blev kär? Föll handlöst för denna linneblandade kappa, både modellen och färgen. Den finns även i gul och är absolut inte ful då heller.

Testade faktiskt en annan jacka också, som var OTEEEROOOLIGT fin, nämligen:

Kort parkas med huva

Denna avslappnade fining i vid modell hade typ exakt allt jag önskade mig. Den fanns även i svart, vilket ju är en färg som passar JÄMT fastän den rostbruna var snäppet finare. Dock fick jag inse mina begränsningar och hängde gråtande tillbaka jackan på galgen. Har inte glömt den för det...


För att göra allt ännu svårare har Lindex just nu så sanslöst mycket fina sommarkläder! Vad säger ni om att springa över gröna ängar i den här gula, fladdriga klänningen? JAG ÄR DÅ PÅ!

Mönstrad långärmad blus


Älskar den här skjortan och allt med den! Avsaknaden av krage, puffiga ärmar och mönstret!

Ljusrosa långärmad blus med dragsko


Jag är verkligen en skjortornas kvinna men tycker ofta att de blir för långa och så slutar det med att jag knyter dem och sedan är de skrynkliga 4 ever. TADA! Problemet löst! Dragsko i midjan på denna snygga skjorta!

Långärmad skjorta i linneblandning

Nä men vi avslutar väl med ÄNNU en skjorta och vad gillar man mer än en skjorta? Jo, ett matchande set med skjorta och shorts! Skjortan finns att köpa HÄR och shortsen HÄR!

Nu får sommaren och semestern komma, så att vi kan springa över de gröna ängarna och vara ledigt men jävligt snyggt klädda!

Ska fortsätta vårda min stackars urinvägsinfektion nu. Fick penicillin idag så nu sitter jag mest bara och tycker synd om mig själv och längtar tills jag får ta nästa dos så att det snart går över.

Till top