elisabethlindroth.se

- bara en blogg

En helg, flera bilder

Vardag Permalink4

Nu var det en mindre evighet sedan jag gjorde ett klassiskt helg-inlägg här, så hääär kommer deeeet!

Barnen hade sportlov hela förra veckan, de sov hos mig och spenderade dagarna med sin fader, som också var ledig från jobb. Så skönt!

På lördag började vi med ett bad, kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är att jag fick in ett badkar i mitt lilla badrum! Har förbättrat livet med barnen med många procent.

Åke gillar också att bada men fick tyvärr inte vara i vattnet så länge, eftersom han har sett ut så här sen i onsdags:

Han har haft SÅ många prickar alltså! Nu börjar de tack och lov torka upp och han kliar sig inte längre. Men herregud vilken sjukdom, SÅ glad att båda barnen haft den nu.

Efter bad blev det deg. "Kan du se glad ut, Gry?", frågade jag. "Jag kan se ut som mig!", svarade hon. Kloka barn, man behöver inte se glad ut på bild.

Dags för lunch! Här hjälper Gry mig att laga den kulinariska rätten havregrynsgröt. Avancerat och enligt kostcirkeln. Vi laddade nämligen för att åka bort en sväng efter lunch! Inte så långt eftersom Åke var som sjukast i lördags men väl till mormor och hennes Leffe! Slängde in barnen där och åkte själv vidare.

Jag har nämligen köpt gymkort! Ska försöka träna två luncher i veckan och någon gång på helgen om det klaffar med barnvakt. I augusti ska jag springa Midnattsloppet, plus mår så jäkla bra av att springa, så det är dags att få igång flåset och kanske även skaffa någon liten muskel. Hur som helst otroligt skönt att få träna en timme när man har barnhelg. En skön paus!

Sedan en sväng till Leifs mamma för att rasta lille Ralf, som var helt ensam. Alltid fint att få träffa den tjocke hunden och passa på att njuta av det soliga vädret!

Sen landade jag en stund hemma hos mamma. Drack kaffe och tittade när Gry sprang som en tok. Sedan blev det inga mer bilder den lördagen men Leif kom och åt middag och norpade med sig Åke över natten. Han har varit så snäll att han haft Åke hos sig några nätter när han kliat som mest, annars har vi alla tre varit vakna. Nackdelen med liten lägenhet och en ensam förälder... MEN jag är ju inte en ensam förälder, så tacksam för det!

Vips! Söndag! Åke ungefär tusen gånger piggare än dagen innan och var endast stilla för att fotas när han satt på pottan. En får passa på!

På Coop hade de 10 minimunkar för 30:-. Den som lyckades låta bli det måste vara sinnessjuk.

På eftermiddagen fick vi besök av någon jag tycker väldigt mycket om. Det blev glass, kaffe och kurragömma. Här skymtas även mitt ständigt ofärdiga vardagsrum. Blir det någonsin klart? Ingen vet.

Den jag tycker väldigt mycket om tog ett gäng bilder av Gry och mig. På denna blev Gry så jävla göllig att jag helt enkelt struntar i att jag gapar och ser lätt galen ut.

Det var helgen det! Rätt vanlig och enkel men väldigt fin. Hoppas ni som läst ända hit också hade en fin helg!

PUSS!

#1 - - Elin:

Men ändå så himla fin bild på dig och Gry just för att den är så operfekt perfekt! Helt i ögonblicket. Det är fint.

#2 - - Jenny:

Roligt inlägg! Alltid lika glad när jag ser att du postat något nytt!

#3 - - Annie:

Vad roligt att se lite bilder från din nya vardag! Och ungarna växer så det knakar <3

#4 - - Maja:

Hej, har inte varit inne på din blogg på ett tag, kil att ha hittat tillbaka hit🤗 Bor Ralf hos Leifs mamma på heltid numera? Saknar du inte honom i massor?😫

Till top