elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Den stora trosjakten - del ett

Vardag Permalink10

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pierre Robert, Åhlens och Lindex

Ni som följer mig på Instagram kan ha lagt märke till att jag testat lite olika trosor i jakt på DEN RÄTTA. Detta blev mycket uppskattat och jag har fått många meddelanden från personer som vill ha tips och mer uppdatering.

Då jag tyvärr är tidvis rätt o-rik, har jag inte möjlighet att köpa trosor till höger och vänster (hej företag, sponsra mig tack) och har därför inte kunnat fortsätta detta OLIDLIGT spännande projekt, förrän nu!

Bakgrunden till att jag ens behöver vara på jakt efter trosor är att kroppen (i alla fall min) förändras efter graviditeter och med tiden överlag. Borta är den kropp som bara kunde ha trosor så där utan vidare! Nu finns där i stället en snäll gammal variant som inte alls är bekväm i mycket. För låt oss erkänna, den där rumpan man hade innan barn, den som försvann efter? Visst, den kan komma tillbaka men inte direkt i samma skick. Nu talar jag så klart bara för mig själv men min ärade bakdel har i alla fall en tendens att bli till minst fyra delar om trosan får bestämma. Det räcker med en mycket liten söm på nedre delan av plagget så sjunker den in i den numera lite mjukare kroppsdelen och gör att det varken känns eller ser helt okej ut.

Därför vände jag mig till mina kloka följare på Instagram för att få råd, och herregud så många som strömmade in! Började genast beta av och vände mig först till lokala Coop, där de säljer produkter från Pierre Robert .

Köpte två olika sorter, nämligen:

Denna boxer-variant i ekologisk bomull och...

...detta par som är så kallade "osynliga", med hög midja och spets.

I denna duell vann faktiskt boxertrosan för mig. Den osynliga var i min smak inte alls särskilt osynlig utan gjorde snarare att den där klassiska fyrvägskorsningen uppkom på min rumpis. Boxern däremot - superskön och satt nästan där den skulle. I mitt fall har tyvärr många trosor en tendens att (om de inte envisas med att dela rumpan) åka in mellan skinkorna. INTE skönt med onödigt mycket tyg där.

Det är helt enkelt en hel del som förändrats, även i underklädeslivet. Det som förr satt bra och var bekvämt är inte alls likadant idag.

Vi fortsätter med en favorit från MÅNGA! Denna gång begav jag mig till Åhléns. Denna trosa lovordades till höger och vänster och eftersom Åhléns har ta 3, betala för 2, slet jag åt mig tre par så klart, av trosan som rätt och slätt kallas "Trosa i hipstermodell".

Hög midja, mjuk, ekologisk bomull och liksom en REJÄL känsla. Dessa trosor kändes som hemma direkt jag tog på mig dem.

Det enda som kan vara ett pyttelitet minus är att jag tycker att de töjde ut sig relativt snabbt. Kanske borde jag ha tagit en mindre storlek?

De vita hittar du HÄR

De svarta finns HÄR

De här varianterna har jag kört på fram tills nyligen, när jag faktiskt hittade ett par trosor i min egna garderob som jag insåg att jag faktiskt gillade allt med. Det är en modell jag aldrig någonsin innan föredragit men som av någon märklig anledning passar mig just nu.

Denna gång vänder vi oss till kära Lindex!

Det är nämligen så att jag fallit för en modell som kallas Brazilian (<---- klicka för att komma till alla i den kategorin).

Den finns både med hög och låg midja men jag har insett att jag faktiskt trivs bäst i låg, när jag trott att jag gillat hög?!?!?! Såna insikter man gör på ålderns höst alltså!

Den finns i massa olika utföranden, är inte en klassisk trosa över rumpan, utan åker in liiiiite (så man slipper att den ändå åker in med alldeles för mycket tyg) men inte så mycket att det blir obekvämt. Låt mig visa bilder:

Brazilian low trosa


Brazilian high trosaJag har på intet sätt gått på utseende, eller att de ska vara "sexiga", utan helt och håller efter vad jag trivs i. Så nu kör jag Brazilian oftast, trosa i hipstermodell när jag vill vara extra bekväm och mysig och de andra mellan varven!

Just nu väldigt nöjd med mina fynd!

Till sist, en liten sammanfattning:

Trosor från Pierre Robert ---> HÄR

Trosor i hipstermodell på Åhléns ---> HÄR

Brazilian från Lindex ---> HÄR

SJÄLVKLART är jakten inte över, så kom gärna med tips på era favoriter också, så fortsätter jag att testa när behov och pengar finnes. Detta är ju trots allt bara del ett i Jakten På Den Perfekta Trosan. Fortsätting följer...

#1 - - Sara:

Lindex ”classic” funkar perfekt för mig, håller bra, rejäla liksom men funkar under de flesta brallor. Gillar också den sköna icketajta resåren.

#2 - - LW:

Asså jag är mindblown att du gillar ett par trosor som åker in! Kanske måste testa. För det är det enda jag tänker på när jag ser folk posera i sina trosor som åker in hur obekvämt det måste vara! Själv kör jag på Ica maxis Maxi trosor så inget glam här what so ever 😂

#3 - - Jenny:

Jag använder bara trosor med laserskurna kanter (finns på Lindex bla). De syns inte under kläderna.

#4 - - Karin:

Jag använder helst trosor med hög midja. Alltså på riktigt upp-över-naveln hög. Tycker de är mest sköna i förhållande till kejsarsnittsärr (och den härliga hudpåsen som gärna hänger över). De där trosorna från Åhléns, som du skrev hade hög midja - har dem det, på riktigt? När jag kollar på bilden ser det inte ut som det. Jag har länge använt trosor med high waist från Lindex. De har funkat riktigt bra men på senare tid har även jag fått "problem" med att jag liksom får fyra skinkor. Är därför på jakt efter den ultimata trosan (med hög midja), och ser fram emot del två i detta inlägg. Obs! Uppskattar inte känslan av att rumpan äter upp mina trosor.

#5 - - Elisabeth Lindroth:

Jag är också mindblown! Men det är så liten del som åker in, mindre än den del som åker in ändå för mig...

#6 - - Elisabeth Lindroth:

Har även dem! Men de syns för mig......

#7 - - Elisabeth Lindroth:

Förstår att det lite annorlunda med snitt-ärr! Angående trosan från Åhléns, de är höga men inte jättehöga, som några andra jag har från Lindex, de är upp till naveln. De andra skulle jag säga är halvvägs upp?

#8 - - Elisabeth Lindroth:

Ska absolut testa dem sen, tack för tips! <3

#9 - - Karolina:

Tack för tips! Själv älskar jag dessa: https://www.lindex.com/m/se/7657705/?back
Så himla mjuka och sköna!

#10 - - Jenny:

Hej! Åh vilket intressant inlägg, så otippat men så spännande. Jag har letat bra trosor för mig och gillar absolut inte när de åker in i rumpan men har aldrig provat denna brazilian sort men känns inte som jag skulle trivas med dem.. hmm våga prova nån gång kanske.

Jag vill tipsa om min favorit som dessutom finns i flera olika fina färger. Det är boxer "Dolly" från Twilfit. Älskar dem. De sitter bra, passar under allt, har spetskant som jag gillar och som gör att de sitter mjukt istället för skarp kant. Prova gärna vid tillfälle :).

Till top