elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Uppsamlingsheat, statistik och frågeformulär

Vardag Permalink100

Älskade ni! Är för tillfället isolerad i min lägenhet någon dag, har så vansinnigt ont i halsen nämligen. Skulle egentligen få hit barnen idag men på grund av ovan nämnda hals kan det bli så att det måste skjutas på. Har redan gråtit över detta cirka femton gånger idag och klockan är bara 10.07 (den går väldigt sakta när man sitter ensam i en lägenhet).

En fördel med all denna tid jag blivit ofrivillig ägare till är att jag hinner tänka lite på det här med bloggen. VILL ju verkligen satsa på den mer och har faktiskt tagit några små steg mot det, fastän det kanske inte märks här än.

Har insett att vi tillsammans måste göra några grejer. Kan ni kanske hjälpa mig tror ni?

Först och främst behöver jag ha lite koll på min statistik. Det är ju totalt omöjligt, då min webbhotells statistiksida tagits bort av högst oklar anledning. Därför tänker jag, lite gulligt sådär, att för att jag ska ha någon som helst koll på hur många ni är som läser till exempel detta inlägg, kan inte alla ni bara trycka på hjärtat när ni läst klart? Ni behöver inte mena hjärtat som ett hjärta, om ni typ hatar det jag skriver och bara är inne och läser för att störa er, men ni är ÄNDÅ en siffra i min statistik. Så - hjärta gärna!

Sen ser jag att det ramlar in frågor hela tiden, både här och på Instagram, om målning, livet och annat. Släng in frågor här som ni kan tänkas ha så får jag material till fler blogginlägg!

TILL SIST: har gjort detta förr men det var ett tag sedan och jag älskar att läsa om er. Kan ni inte berätta vilka ni är? Kan göra en liten enkät om det känns lättare, som ni kan klistra in i en kommentar!

  1. Vem är du?
  2. Var bor du?
  3. Vilken tv-serie/podcast/film vill du tipsa om?
  4. Choklad eller lakrits?
  5. Är det ens någon skillnad på Plopp och Center?
  6. Övrig info:

Tusen tack för er medverkan! Nu ska jag vanka av och an i lägenheten ett par vändor till, gå in i barnens rum och gråta över någon leksak och sedan vanka igen.

Glöm inte hjärtat (längst ned under bilden)!

Till top