elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Ursäkter

Vardag Permalink0

Mitt flow hakade upp sig igen rätt snabbt. Jag växlar mellan att vara supersugen på att blogga och att vara väldigt avvaktande och känna mig privat och egennyttig om mitt liv eftersom jag blivit medveten om vilka och hur många som faktiskt läser här.

Jag tänker att det säkert skulle vara lättare för mig att vara helt öppen och "obrydd" kring vilka som ser om bloggen och sociala medier hade varit min huvudsakliga syssla men nu är jag ju liksom en Svensson-person som råkar ha en blogg där ett gäng tusen personer läser och då blir det så svårt.

Har tappat helt konceptet kring vad jag ens vill vara för person på internet och vad jag vill dela med mig av. Tror egentligen att jag mest bara är otroligt trött.

Corona har drabbat oss alla olika men den bransch jag jobbar i, byggbranschen, har fullkomligt EXPLODERAT. Alltså vi har SÅ MYCKET ATT GÖRA på jobbet! Är inne på sista slitiga veckan före min semester, ni vet när typ alla ordinarie är borta, allt är kaos och ingenting fungerar? Där är jag nu. Jobbade till 19 idag och några fler övertidstimmar hinner det nog bli innan jag stämplar ut på lördag för fyra veckors ledighet.

Hoppas ni alla mår fint och njuter av sommaren, trots alla mörka moln på himlen!

Bild från en svunnen tid när jag var totalt harmonisk. Spenderade min midsommarhelg i en husvagn i Åmsele. Typ den bästa tiden på länge, kunde inte göra NÅGOT och lyckades sänka pulsen å det grövsta.

Till top