elisabethlindroth.se

- bara en blogg

2020's cliffhanger

elisabethlindroth.se Permalink0
Årets sista, skälvande dagar äro här. Vet inte riktigt hur eller om det ens går att sammanfatta 2020, det har inneburit så mycket oväntat som man aldrig i sin vildaste fantasi hade kunnat hitta på för ett år sedan. Vi snackar pandemi liksom men också massa knäppa händelser i mitt liv. Har en särskild händels i åtanke som jag nog tror att jag är redo att dela med er nu. Minns att jag bloggade lite vagt om det för några månader sedan, att jag blivit dåligt behandlad av någon och som fått mig att må rätt kasst. Det kommer i nästa inlägg! *cliffhanger*
 
Jag vill passa på att tacka er för allt jävla otroliga stöd ni ger mig. När jag skrev mitt förra inlägg, som jag för övrigt blivit överöst av kärlek efter, tänkte jag i mitt stilla sinne: OJOJOJ, jag beskriver inte mitt liv så jäkla glatt och vackert på blogga'. Ibland tänker jag att den som läser och tror att min blogg är en sån där vardagsblogg, måste tro att jag är ett vrak som hatar mitt liv och att vara mamma. Men för mig är inte bloggen min vardag, den är mitt stöd. Och med den menar jag NI. Att känna sig ensam, gråtig och svag och direkt ha en varm famn att vända sig till, oavsett tid eller plats, det är så sanslöst fint. Jag rekommenderar alla att ha en blogg för sin egen skull. En plats där alla tankar är tillåtna, där ingen dömer eller hånar. Där man får häva ur sig och känna sig omhuldad av fluffiga kramar när man gjort det. Jag må rasa ibland men landar alltid så himla mjukt hos er. Älskar er för det.
 
MEN OJ SÅ BLÖDIGT DET BLEV! 
 
Innan jag sätter mig vid bordet där Olle lägger ett pussel som vi absolut tagit oss vatten över huvudet med (förrresten, pussel måste väl vara 2020's grej typ? Det och att bada utomhus året runt), vill jag visa er några bilder från julen. Ni som varit med mig ett tag vet att jag inte är så mycket för att varken läsa eller skriva om julafton typ en vecka efter, det är inte jätteintressant? Tomte, gran, mat och mys, men sånt som mest är kul för en själv eftersom alla andra har det rätt likadant.
 
Julafton var faktiskt en så vacker dag här uppe, särskilt i Svarttjärn! Solen kämpade sig fram, vi träffade barnens farmor utomhus en stund och tomten kom. Sen åkte barnen och jag till Olle och hans barn och sen var julen slut. MEN, låt oss se på bilderna nu!
 
 
 
 
Haha, sista bilden? VAD GÖR ALLA?! Tomten (min bror) hade dubbelskägg, en liten extra lyx vi kör med. 

Till top