elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Tre tips!

Vardag Permalink7

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

JAG ÄR TILLBAKAAAA! Hoppas jag. Tänkte börja lite mjukt med att göra ett klassiskt tips-inlägg med tre grejer som jag just nu vill dela med mig av!

Nummer ett: Ni kanske minns "Den stora trosjakten"? Där kom jag ju fram till att modellen brazilian från Lindex var de ultimata trosorna för mig. Nu har de kommit med en ännu bättre variant av den modellen! Det är fortfarande brazilian men i ribbat tyg och hög midja. De känns rejäla och lyxiga och inte alls lika benägna att slinka in oskönt i rumpan!

De finns i fyra färger (hoppas på fler), vita, rostfärgade, blå och svarta! Hurra och extra hurra för att de alltid har köp tre, betala för två på trosor!

Tips nummer två: Olle och jag har precis sett klart dokumentärserien "I'll be gone in the dark" på HBO. Den handlar om hur en kvinna börjar nysta i den ökända "Golden state killer", som var aktiv i Amerikatt på på sjuttio- och åttiotalet och våldtog samt dödade folk på ett helt vansinnigt vis, utan att åka fast. Sjukt snygg dokumentär och så sanslöst välgjord!

Tips TRE: Ett recept som fått oerhört låga betyg med tanke på hur perfekt vardagsmiddag det faktiskt är! Mycket mat och mycket smak!

Pastagratäng med skaldjur heter rätten och jag brukar faktiskt skippa räkor och bara köra med kräftstjärtar, det räcker! Är inte så skaldjurig att jag pallar hur mycket som helst. Går även byta ut mot lax! MUMS.

Nu tar jag helg efter lördagsjobb och passar på att önska er alla några fina dagar! Hoppas ni mår bra!

#1 - - Ewa:

Trevligt att du är tillbaka - men viktigt att inläggen känns rätt och inte ett måste!

#2 - - Elisabeth Lindroth:

Självklart! Därför har jag låtit bli att blogga två månader. :)

#3 - - Elisabeth:

Blev så glad när jag såg att du skrivit ett nytt inlägg!
🎈❤️
Ha det fint!

#4 - - Jenny:

Ja, "I’ll be gone in the dark" är verkligen bra! Se den ni som ej sett den. Och vad kul att du börjat blogga igen!

#5 - - Annika S:

Hurraaaa, ett nytt inlägg! Ska definitivt köpa några par av trosorna - älskar ju också deras brazilian-modell. Vi är mitt inne i I’ll be gone in the dark, sååå bra och sååå obegripligt obehaglig... (det har dock smugit sig in ett litet typo i inlägget om du bryr dig om sånt - det står ”Golden gate killer” istället för ”Golden State killer”) Hoppas hoppas att du vill fortsätta skriva här!

#6 - - Elisabeth Lindroth:

Tack för typo-hjälp! Och tusen hjärtan!

#7 - - Johanna:

Älskar dessa trosor och toppar! Har tre av varje och måste investera i flera nu när de finns i blått också!

Till top