elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Tisdagarär värst

Vardag Permalink3

I vanliga fall är tisdagar alltid min hatdag. Måndagar är man lite vimsig men tisdagar är alltid den dagen då allt jävlas. För mig är tisdagar också dagen då vi "byter veckor".

Idag skulle mina barn ha kommit hit men eftersom jag hade personalmöte efter jobbet som slutade nyss (19.30), bestämde Leif och jag att det är lika bra att barnen sover hos honom en extra natt. Surt men rätt.

Tisdagar är för mig nu för tiden rätt märkliga, särskilt varannan tisdag, den dagen då jag ska få barnen. Då har jag oftast bott nästan hela gångna veckan på ett annat ställe, nämligen i ett hus där han jag är ihop med bor. Hans hus ligger ett gäng mil bort och jag hänger mer än gärna där.

Nackdelen är att när jag kommer hit igen på tisdag morgon är min lägenhet så obebodd. Det är som att jag ramlar in där med en veckas packning och vips ska hjärnan försöka ställa om sig till att bo i en lägenhet, ha barnen och försöka hinna handla och göra allt redo för mina små älsklingar.

Jag känner mig väl helt enkelt rätt rotlös antar jag? Jag trivs väldigt bra i min lägenhet, inget ont om den! Däremot vet jag ju att jag inte vill eller kan bo i en trea med mina barn för all framtid och därför känner jag också mig mindre manad att vara här. Det är väldigt svårt för min hjärna att hänga med i svängarna helt enkelt. Samtidigt är det ju en knepig situation med både andra barn och vuxna inblandade, samt de där gängen mil som ställer till det, så den kommer få fortsätta vara knepig lite till.

Det känns även lite knepigt att vara ensam i lägenheten en kväll, det är jag inte direkt van vid. Det är tyst och tomt men samtidigt lite skönt den här dagen varannan vecka då min hjärna vrålar som mest.

Jag tänkte spendera kvällen med att färga håret, min härliga grå utväxt börjar ge sig till känna. Ska även fluffa sängar, packa upp den gångna veckans packning och på något vis flytta in här igen, göra mig redo för att få hem mina barn imorgon. Det ser jag mycket fram emot!

Hoppas ni får en fin kväll, så hörs vi imorgon!

Dagens bilder får bli från vad jag pysslat med under de två senaste barnfria helgerna, nämligen målat och tapetserat hemma hos han som bor ett gäng mil bort. Innan var alla väggar helvita, så det blev en väldig skillnad! Det är förstås inte helt klart men på god väg!

#1 - - Anna:

Är det där vad du åstadkommer på två barnfria helger får du flytta in hos mig anytime! 😁

#2 - - Elisabeth Lindroth:

Hahaha! Kommer på stört! :)

#3 - - Malin L:

Så fint! Vi har vitt överallt, så jag är sugen på grått och lite mönster.

Till top