elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Vinden har vänt

Vardag Permalink2

Inlägget innehåller annonslänk

Alltså, vilken skillnad det är i livet sen förra veckan! Älskar att det kan vända så snabbt, bara man jobbar för det så klart. Jag har tagit det absolut superlugnt hela veckan, yogat, somnat relativt tidigt och haft barn som sovit rätt bra. Det i det hela tror jag är det magiska receptet, sen gör det ju ingenting alls att solen och värmen kommit hit en liten stund. Det har också hänt en del roliga saker, inget stort, men massa småsaker som bidragit till att livet känns rätt medvindigt JUST nu. Ska berätta om en rolig grej nästa vecka! Kan även berätta om några andra saker som gör mig glad!
  • Den här ungen! SÅ jäkla rolig! Hennes bror är också underbar så klart men vill mer sällan vara med på bild. Är även lycklig över att vi fyndade i vårt förråd och hittade en hylla som fanns här i huset som fick hamna på väggen.
  • ATT VI HAR INTERNET!!! Det går så jäkla snabbt, teven lägger aldrig av och vi kan uppdatera appar hemma igen. Bara en sån sak!
  • Att jag har köpt en jumpsuit! I FÄRG! Så länge sen jag köpte något, hittade den på Ellos och den är SÅ fin på riktigt också. HÄR hittar ni den!
  • Att jag bokat en klipptid! AHHH! Ska bli så underbart! Är i vanlig ordning sugen på lugg men tänker att det får bli en sån där längre variant som jag klippte för typ ett år sedan, för att dölja alla miljarder småhår som återigen är på utväxt efter håravfall nummer två. Återkommer med info och resultat!
  • Att vi fått en ny familjebild! Vi hade ju en superfin men på den var det bara Leif, Åke, Ralf och jag med och sedan dess har ju vår familj blivit lite större. Är så glad att en fellow Burträskare tog på sig att göra en ny, kunde ej vara nöjdare!
  • Att jag får gå mina kvällspromenader här. Kan låta fjantigt, men ibland ser jag vårt hus och vill typ gråta för att det är MITT? Kan inte förstå hur jag kunde ha sån tur.
  • Att kvällarna och nätterna är ljusa och så vackra att det gör ont.
Hoppas den här härliga känslan får dröja sig kvar ett tag och att ni också mår bra! Har medvetet pausat blogg och delvis också Instagram för att viiiila men nu känner jag mig redo att återvända! PUSS!
#1 - - Elina:

Och jag känner mig så himla missnöjd idag. Fogarna har precis börjat krångla rejält, antagligen för att yngsta fick ett psykbryt på affären igår (ville hålla i scannern/ville inte hålla i scannern) vilket resulterade i att hon inte ville gå (satte sig på golvet) alternativt ville krama sig fast vid mitt ben så att jag fick släpa oss fram i butiken. Nu ont i fogen på det benet! Ont av att sitta och mitt jobb går liksom ut på att mestadels läsa och skriva. Lägger jag mig ner för att läsa VET jag att jag somnar. Bara två månader kvar nu för jag tänker fanimig födda två veckor innan bf!! Då blir det hallonbladste och lugn yoga för att sätta igång allt tänker jag! Och en annan sak som har irriterat mig länge nu är kommentarerna om min mage. Går bara och väntar på nästa: "men oj!! Vad stor magen har blivit!! Ska du gå flera månader till? Hur ska du överleva?" Då ska jag svara: "Nej just det! Du har rätt jag får säga till bebisen att sluta växa nu!'"

Annars skönt att höra att du mår bättre! Härligt!! Jag blir nog glad snart också, behöver nog choklad....

#2 - - Sofia:

Hej, varifrån kommer ert runda träfärgade bord ni har framför soffan? Är så sugen på ett runt och ert ser jättefint ut.

Till top