elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Tillbaka på tuben!

Konstnärshuset, Renovering, Youtube Permalink6
Glad måndag! Jag sitter på jobbet och äter min klassiska nödlunch, som består av mosad banan i botten, turkisk yoghurt och på det cashewnötter och granola. Ser alltid till att ha dessa grejer i köket på jobbet, för nödlunchen är tyvärr väldigt vanlig, antingen glömmer jag matlådan hemma, eller så äter jag upp all middag kvällen innan eftersom jag älskar att äta. Igår var det dock så att Gry, den lilla rackaren åt upp all min sojakorv, som jag inte hade en enda aning om att hon skulle älska. Hon gillar i allmänhet kött väldigt lite, kanske ärftligt? Efter den onödigt långa beskrivningen av lunch tänkte jag mest bara berätta att vi i helgen hade barnvakt hela lördag och ägnade varje sekund åt vårt stackars hus. Aldrig är man så effektiv som när man har tidsbegränsad barnvakt, man går knappt på toa för att man liksom vill MAXA! Vi hann sååå mycket, visar sen i ett inlägg! MEN vi hann dessutom filma en liten snutt till Youtube! Hade ett bra snack med en smart pr-person för ett par veckor sedan, som gav som förslag att det vore kul med en typ av "husresadagboksgrej" på Youtube. Vi tänker helt enkelt visa både de bra och dåliga sidorna, både den glossiga och dassiga sidan av vägen mot vårt drömhus. Kolla klippet, vi berättar mer där OCH visar runt i huset så klart! Kom gärna med feedback och önskemål och prenumerera på kanalen, för det kommer ett klipp varje söndag! OBS att detta kom ut tidig måndag morgon pga inget internet hemma än, det tog såÅÅÅååå många timmar. Ha en finfin dag!  
#1 - - Johanna:

Så mysigt att ni är tillbaka på Youtube! Berätta gärna mer om vad som står näst på tur att göra. Hur prioriterar ni? Och vad har ni lärt er på vägen, skulle ni göra nåt annorlunda om ni skulle göra om det?

#2 - - Camilla:

VAD NI ÄR UNDERBARA!!! Bara älskar ert öppna och ärliga sätt att visa verkligheten på! Mer Youtube! Vi är nog många här ute som brottas med renovering och våndas med vad man vill göra, vad man måste göra och vad man faktiskt har råd att göra. Sedan den där lilla faktorn som heter tid, vad hinner vi göra...
Och vilket drömläge ni har på huset!! Så sköna sportlovsbilder med pimplingen.

#3 - - linnea:

Kul att ni är igång!

#4 - - Sofia:

Kul med Youtube!🤗 och verkligt innehåll!
Men jag undrar om folk verkligen tror på allt perfekt som visas upp på sociala medier?? Visst förstår man att det egentligen inte kan se ut så jämt, eller? Visst har vi väl våra olika grader av stök och egen verklighet. 🤷‍♀️

#5 - - Annika:

Kul att ni är på Youtube! Det vore kul att höra hur ni prioriterar när ni nu inte har råd eller tid att göra allt ni vill på en gång. Fint hus i alla fall!

#6 - - Lisa:

Så härligt att se! Fint o fult och nåt att känna igen sig i. Love it / Kram

Till top