elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Feber, långa tår och ett nytt klipp!

Youtube Permalink2
Helgen började rätt trist, med vabb av febrig Åke och sedan begravning för en kär släkting. Tack och lov blev den bättre sen! Åke var riktigt risig igår men idag vaknade han helt feberfri och lika pigg som vanligt, SÅ skönt! Hoppas att han kan gå på förskolan imorgon om febern håller sig borta. Med tanke på sjukdomsläget har vi hållit oss mest inomhus, plus att det typ stormat ute konstant. En liten sväng fick jag lämna hemmet för att ta en långpromenad med Ralf! SÅ skönt de få stunder man får ensam med sin lilla jycke, särskilt när man får gå på fina vägar som en i byn skottat fram på en åker. Våren kämpar på här uppe och nu känns det äntligen som att den är på gång! Inga minusgrader syns till i väderrapporten och DET FÅR INTE KOMMA MER SNÖ NU. Vi har fått en hel del gjort, som ni också kan se i vårt Youtube-klipp, som jag fått upp nu ikväll eftersom jag ändå skulle hit till jobbet för att måla lite. Gry har så klart "hjälpt till". Idag kom våra vänner Terran och Johannes och hälsade på, vilket var mycket uppskattat, framför allt hos Ralf. De lyckades ta en bild av mig där mina låååånga tår kom fram: Har alltid haft långa fingrar och tår, var typ retad för fingrarna under hela högstadiet och hade alltid långärmade tröjor som jag kunde dra ner över dem. Tårna har jag gömt i skor, ALDRIG velat ha öppna sandaler eftersom mina två tår bredvid stortån är längre än den. PLUS att jag har någon sorts knöl på hälen som folk ALLTID haft ett behov av att kommentera. Sånt har jag släppt nu så klart men så jäkla trist att tår ska vara något pinsamt? Terran och Johannes påminde oss också att för EXAKT ett år sedan hände detta: Fatta att vårt kök nu står precis där Leif och jag står på bilden? Kan ej fatta att det bara är ett år sedan och samtidigt lika sjukt att vi bara bott i huset tre månader?! Så svårt för hjärnan. Nu ska jag skynda mig hem till Leif och sovande barn och hoppas på en bra natt och friska barn. Kolla gärna in vårt klipp, tycker det blev riktigt kul! Mycket olika klipp, barnen är med på några hörn och vi fixar en hel del bra grejer! PLUS att Leif visar er ett rum i huset som inte ens jag varit i!
#1 - - Ylva:

Min syster skrev en uppsats om familjen i lågstadiet. "Jag har en mamma, en pappa, en bror och en syster. Alla i min familj har långa tår utom mamma." Du får komma och hänga barfota med oss!
Vad fint ni har det!

#2 - - Anna:

Jag har det exakt omvända komplext, korta tår! Har heller aldrig haft öppna skor och får kommentarer om mina små minitår. SKIT I MINA KROPPSDELAR vill jag bara säga.

Till top