elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Uppdatering: swishens vara eller inte vara

Vardag Permalink3
Älskade ni! Hade inte räknat med denna reaktion på mitt senaste inlägg. Ville bara informera er om den bistra sanningen, hur knapert och oglammigt det kan vara att vara en med en blogg som också just blivit ensam ekonomiskt. Jag är ju sen gammalt väldigt ekonomiskt stressad och det är sannerligen inte enklare nu. Särskilt inte första månaderna, då det är extra många utgifter och jag gärna vill försöka få ett hum om hur jag kan röra mig med de pengar jag får in varje månad. Att flera av er nu, både här och på Instagram, erbjudit sig att Swisha ett litet bidrag för att jag ska kunna betala bloggens kostnad är ju helt overkligt! Jag är väldigt stolt av mig och kanske också väldigt svensk, men det känns oerhört pinsamt att få pengar av andra. Jag vill inte känna mig som en stackare som folk tycker synd om och är också rädd att jag kommer känna någon sorts tacksamhetsskuld gentemot er och må ÄNNU mer uselt om jag inte uppdaterar här så ofta. Samtidigt känner jag att bloggen ju under en lång tid varit helt reklamfri, fastän erbjudanden funnits, och att jag på så sätt inte tjänat några pengar på den eller tvingat på er massa reklam. Så KANSKE skulle jag kunna acceptera typ en femma här och en tia där? Inga stora summor! Så svårt att veta hur jag ska tänka kring detta men har kommit fram till att jag inte kommer lägga ut mitt nummer. Det går så klart googla fram men den som väldigt gärna vill och anser sig kunna avvara ett par kronor får gärna skicka ett dm på Instagram (@elisabethlindroth) eller ett mail till mig: elisabethlindroth@gmail.com, så diskuterar vi lite där! Återigen, tusen tack för all kärlek! Det värmer! ❤ På grund av brist på bilder just nu bifogar jag mitt senaste jobbfoto. Vill tacka Gry för biffig högerarm, efter snart tre års konstant bärande.  
#1 - - Annika:

Fattar till 100% att det känns skitjobbigt att ta emot andras pengar. Men det är ju ingen välgörenhet vi pysslar med: vi har med ojämna mellanrum fått ta del av ditt liv, dina tankar och känslor, dina drömmar och renoveringsprojekt och föräldraskapsfunderingar i åratal, utan att betala en spänn. Jag betalar för DN och Sydsvenskan, för Filter och Modern Psykologi, för böcker i mängder, för Netflix, CMore, viaplay, HBO, Amazon prime, dplay, SF kids, Storytel, Spotify och en uppsjö av appar varav jag aldrig ens öppnar de flesta. Jag betalar helt enkelt för en jäkla massa information, underhållning, texter, bilder och filmer, och jag gör det utan att blinka, för att de berikar mitt liv och för att jag har råd. I det här fallet tvekar jag heller inte en sekund, eftersom din blogg är en av fyra jag klickar mig in på dagligen (varav två uppdateras just dagligen och de övriga två blir mer som en present när det kommit upp något nytt), och därför är en del av min dagliga rutin och fan heller om den ska tas ifrån mig!

#2 - - Stina:

Men +1 på den, kunde verkligen inte sagt det bättre själv! Det är av 100% själviska skäl jag vill att din blogg ska vara kvar :)

#3 - - Jenny:

Åh håller så mycket med ovanstående kommentar! Jag har också denna blogg som en av 4 jag kollar dagligen och denna är den jag längtar efter mest. Blir så glad när det kommer ett nytt inlägg. Och det blir liksom mer speciellt när det inte kommer inlägg så ofta. Så tack Elisabeth och jag hoppas du kan och vill fortsätta blogga. Önskar dig och familjen God Jul 🎄

Till top