elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Femår senare

Vardag Permalink0

För nästan exakt fem år sedan (2014?!?!??!?!?!) startade jag bloggen. Då var jag höggravid med Åke och var apless på det. Visste ingenting om hur livet skulle bli med barn och tänk att jag då inte heller visste att det skulle komma en liten Gry också och förgylla livet.

Så här såg första inlägget ut. Måste medge att jag var rätt het som höggravid men det var ju också fem år och MÅÅÅÅNGA sömnlösa nätter sedan.

Inte kunde jag då heller förstå vad den här bloggen skulle komma att betyda för mig. Vad den har följt mig igenom. Och vad den också verkar ha börjat betyda för er som läser. Så mycket att ni helt godhjärtat och kärleksfullt hjälpt mig så att bloggen nu har minst ett år till kvar att leva! Jag kände mig så glad när jag betalade fakturan, för fastän jag var villig att låta bloggen försvinna för att prioritera livet utanför den, kände jag att den ju också är så viktig för mig. Därför är jag enormt lycklig över att jag får ha inte bara den, utan också er kvar i mitt liv. TACK!

Så nu hoppas jag att vi kan höras lite oftare framöver, jag vill så klart ta er med på det är knasiga livet som jag lever. Det är så mycket nytt och så mycket läskigt men samtidigt så mycket spännande!

Ser fram emot ett till år med er!

PUSS!

Till top