elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Tankar om ett tråkigt liv + nytt klipp!

Vardag Permalink5
Ibland tänker jag att det jag "producerar" på sociala medier är SÅ JÄVLA TRÅKIGT. Vi lever ju bara vardagslunk, spenderar lite pengar på fräzzziga saker och bor mitt i ingenstans. Min blogg innehåller väldigt få heta detaljer om events, tjusiga middagar och snygga kläder och typ bara ett vanligt liv, som jag tänker att många kanske redan lever och därför inte vill läsa om? Tänker att man ofta läser bloggar som skrivs av folk som lever ett heeeelt annat liv än man själv, för att på något vis får fly från sin egna vardag och då kanske denna blogg är lite av en trist plats? Samtidigt VET jag ju att många av er skrivit att ni gillar bloggen just därför, för att den inte ger så mycket känsla av att alla andras liv är så olikt ens egna. Plus att jag inte har tänkt skapa innehåll som inte finns, bara för att det ska bli ett bra blogginlägg. Jag ÄLSKAR mitt lugna, trygga och tråkiga liv! Jag älskar att hänga hemma, gå omkring i sköna kläder och fixa i huset. Däremot känner jag att det varit väldigt lite annat på sistone men det har ju sina förklarliga skäl med tanke på hur hetsigt vårt liv varit det senaste året. Jag längtar efter lite fest, häng med vänner och att få byta miljö en stund, tänker se till att detta sker under våren! Dessa tankar dök upp när jag la upp helgens klipp på Youtube, att vi ju egentligen inte gör så mycket och jag tvärpanikade över att jag bara lägger ut ett klipp som ingen vill se. MEN vi gjorde ju en massa bra och jag inbillar mig ändå att det är rätt kul att se hur vi bor, hur gården ser ut och hur vår morgonrunda runt byn är. Hoppas i alla fall det! Ha en underbar onsdag nu, här kommer klippet!
#1 - - Erika:

Förstår hur du menar MEN jag tycker att det var och är supermysigt att få privilegiet att hänga med er och huset :) Hoppas du har en bättre onsdag än jag som fick reda på att jag behöver dra ut en visdomstand (igen) och den här gången förmodligen utan lugnande (!) 😱😭

#2 - - Jenny:

Din blogg är den bästa! Jag tycker det är mer intressant att läsa om vardagsliv än om fester och galor etc, eftersom jag själv älskar vardag.

#3 - - Lisa:

Håller med, ni är så mysiga att titta på 😍 allihopa 💕

#4 - - Mirjam Ekström:

Det finns så himla många att jämföra sig med nuförtiden, väldigt lätt att liksom känna sig otillräcklig i det man gör då. Tänker att det kanske är olika slags människor som läser olika slags bloggar, eller såhär: jag går emellanåt in och läser bloggar vars innehåll är flådigt och extravagant och mycket yta, men det är inte dessa som jag vill följa. Jag föredrar ju att läsa sådant som jag kan relatera till. Tycker din blogg är toppen, så fortsätt köra ditt race! Och hoppas på att det blir några fester för dig i vår! 🥳

#5 - - Annika:

Jag följer din blogg just för att den handlar om ett vanligt liv. Med barn, vardagsliv och projekt som ska göras. Fortsätt gärna så! :)

Till top