elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Svar på några frågor

Vardag Permalink2
Jag ÄLSKAR ju när ni kommenterar, läser DIREKT och noggrant. Däremot är jag lite usel på att svara men jag hoppas att ni ändå förstår hur mycket jag uppskattar er som tar er tid. När jag däremot får en del frågor i kommentarer tänker jag att då vill jag ju verkligen svara, så varför inte göra ett inlägg med frågor från två kommentarer som trillat in senaste veckan? Älskar era klipp! Din snus, alltså haha – aldrig tänkt på att du snusar. Har du hörlurar i två olika färger? Såg ut så, grå och vit? Målar du i vanliga kläder? Jag kladdar alltid SÅ mycket så imponerad av det. Var bara tvungen att kommentera dessa tre saker som jag tänkte på 🙂
  1. Det här med snusandet alltså! Jag vill INTE ALLS vara kritisk mot dig som kommenterar nu MEN jag blir sååå himla trött på att det ständigt ska kommenteras när en kvinna snusar. Jag får kommentarer SÅ ofta, men har aldrig hört någon säga ett ord till Leif eller någon annan man. Får till och med ibland höra att jag ska spotta ut snusen. Snuset har fått mig att klara dessa två första år som tvåbarnsmamma och därför är det för mig en gudagåva för tillfället.
  2. Ja! Har två hörlurar! Det grå paret fick vi med någon gång när vi bytte telefon vill jag minnas och de vita är mina absoluta favoriter, från Sudio. Kan VARMT rekommendera dem!
  3. Så här är det, jag HAR inga vanliga kläder. Alla kläder jag har är till 98% gamla, lite trasiga och lite fläckiga redan, så jag använder typ allt när jag målar. Hänger ju mest hemma eller bland folk som inte riktigt bryr sig om att jag har en liten färgfläck på kläderna men är faktiskt rätt bra på att inte kladda längre. Har inte ens tänkt på det? JAG UTVECKLAS!
Hej. Jag har tänkt på en sak… faktiskt redan när jag såg första hus-avsnittet på youtube! Varför inte göra lite interaktiv business av husrenoveringen? Låt oss vara med och ”välja” vad som ska göras och så får vi svischa och sponsra och ni filmar och visar hur ni gjorde det? Win-win ju! 🙂 Förstår om det känns obekvämt att be om pengar – men alltså om dina top fans röstar med typ 10 spänn per projekt är det ju ganska lite pengar för oss, men tillsammans kan vi göra skillnad för huset! 🙂 Vilken intressant kommentar!  Jag har aldrig ens tänkt i de banorna men när jag gör det känner jag att jag nog aldrig hade kunnat be om pengar. Däremot är det väl lite därför jag är mer peppad på att satsa mer på blogg och sociala medier, hade tänkt att allt jag lyckas skrapa ihop där (om något), skulle få hamna på renoveringskontot. Det är ju många av er som följer mig för att just hänga med i renoveringen och därför skulle det kännas passande att mitt "jobb" med detta skulle resultera i att jag har råd med mer innehåll. Men vi får se hur det ska gå!  Hur tänker ni? Skulle ni kunna tänka er att betala någon ni följer? Jag har svårt att själv tänka mig att göra det.  Nu ska jag slänga mig isäng, har varit på jobbet fyra timmar ikväll och påtat på i vår nya inredningsavdelning, ryggen skriker och ögonen stirrar. Måste bara få lägga till att det är SÅååÅÅåÅå skönt att Leif är hemma och att barnen är friska (???). Vågar knappt hoppas, känner att varje natt är en potentiell nystart för magsjuka. Tack för att ni hängde med mig under mina dagar själv med barnen, det kändes faktiskt mycket lättare efter att flera av er verkar känna som jag. PUSS!
#1 - - Emma:

Nu misstolkade du mig helt angående snusen - som det så lätt blir i skriven text. Tyckte det var befriande och roligt att se en person med en stor snus inne! Det är så skönt att se verkligheten ibland, inte konstlat eller tillrättalagt. Känner många kvinnliga snusare och har aldrig tänkt på att synen är olika på män och kvinnor, men det har ju du koll på. Pepsi max hjälper mig att överleva varje dag i småbarnskaoset och är min gudagåva, halleluja!

#2 - - Elisabeth Lindroth:

Misstolkade inte! Förstod att det inte var så du menade, skrev bara om synen kvinnligt snusande i allmänhet ❤️ Pepsi max är inte helt fel heller!

Till top