elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Dag ett av tre

Vardag Permalink4
Först vill jag tacka er alla som varit så fina och delat med er av era känslor i förra inlägget. Fint att vi inte är ensamma! ❤️ Jag vill också säga att jag kände exakt så här innan vi hade fått Gry också, så till er som säger att ni "bara" har ett barn, det spelar ingen roll. Däremot tror jag det är vanligt att inse i efterhand att man borde uppskattat tiden med "bara" ett barn mer innan det kom syskon men det är OMÖJLIGT att inse det då. Igår var första dagen och den gick ändå rätt smärtfritt fram tills middagstid, då allas tålamod tog slut samtidigt. Åkes mage var helt trasig hela dagen och han vägrade äta annat än mackor och banan. Gry åt en miljard vindruvor och blev även hon lös i magen, så jag panikandades hela natten för jag var helt säker på att hon skulle kräkas. Läggningen var ett rent helvete. Ingen ville sova, fick till slut ner Gry vid 21 och Åke den lille stackaren grät sig till sömns vid 22.30. Han vaknade sedan upp och grät flera gånger under natten och vaknade för dagen halv sex, så det blir en låååÅååÅång dag. Misstänker att han har ganska ont i magen efter allt den utsatts för. Idag är målet att försöka ta oss utomhus en stund, fem minuter räcker. I övrigt har jag inga mål förutom att bara låta tiden gå och serva barnen allt de vill ha. Hoppas på mindre risiga kistor också, mina händer är helt uttorkade av allt tvättande. Håller på att sammanställa en lista med alla (sååå många!) tips jag fick på Instagram om hur man lättare klarar av dagar ensam med barn.
#1 - - Katta:

Men stackare. Fy fanken vad ni får utstå sjukdomar nu. Jag är inte avundsjuk.....
Jag har varit själv en sväng också i veckan (från 4:00 i tisdags till 21:30 igår kväll. Sjukt drygt bara det). Har känt mig rätt arg på barnen hela tiden för att tålamodet helt enkelt inte räcker till för förkylningar, treårstrots, sexårstrots och nedkissningar av treåringar ca. 15 ggr/dag = inga kalsonger att ha och jag hinner inte ikapp med tvätten. Sjukt frustrerande.
Hoppas att ni får krya på er. Jag tänker på er!!!

#2 - - Jenny:

Heja! Snart har du ridit ut stormen! När Leif är tillbaks så ska du sikta på att få lägga dig till sängs och äta det godaste snacks du vet!! <3

#3 - - Nina:

Det där kan vara den finaste bilden jag sett. På folk utanför min familj då. Men sånt säger sig själv. Gry! <3

#4 - - Elisabeth Lindroth:

❤️❤️

Till top