elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Sånt jag tänker på just nu

Inredning Permalink8
Det är lite rörigt i mitt huvud, saker som stressar mig som jag inte riktigt kan skriva om här. Imorgon har vi dessutom (KANSKE) första besöket hos logopeden och förhoppningsvis kan vi börja få lite hjälp med älskade Åkes tal, så att vi kan slappna av där en gnutta. MEN, denna röra hindrar mig inte ALLS från att hänga på Pinterest ungefär all vaken tid. Kollar ALLT och försöker suga åt mig inspiration från allt. Nu när vi bestämt oss för ett kök (ska visa vilket snart!), känns det så mycket roligare att börja planera allt runtomkring! Är fortfarande 10000% osäker på vilken kulör jag/vi vill ha på väggarna inne i stora salen men jag känner ändå att jag gärna vill ha färg. Vill ha ett glatt hem, men HUR mycket färg och vilka kulörer? Låt oss tillsammans titta på lite vackra bilder som jag nosat fram! Så jäkla underbart kök! Hade vårt hus varit lite mindre, särskilt köket, hade jag nog velat ha det så här. Men nu kanske jag i stället väljer några olika kulörer, tror dock inte att jag vågar ett sånt kakel... Denna vackra möbel finns i samma hem, och fick mig att inse att jag verkligen börjat dra mot ROSA?! Vem hade trott det? Köpte t.o.m. en rosa kofta idag! Det här köket är ju ungefär totala motsatsen till det förra men ändå så jäkla snyggt. Funderar mycket just kring kakel, då vi inte ska ha så mycket överskåp och har rätt högt i tak. Kommer det att kännas som ett slakteri om vi kaklar hela väggen upp till taket? Kolla in hemmet där detta kök finns, vill ha ett exakt sånt hus också, utöver det vi ska flytta till hehe. Det blir nog mest troligt ett klassiskt, vitt kakel men att det får sitta omlott i stället för som vi har det nu. Här har de ju lämnat en liten bit högst upp, vilket jag tänker kan vara snyggt, särskilt om vi ska måla väggarna i någon kulör (rosa?!). Älskar även detta, att måla halva väggarna i olika kulörer! Denna bild kommer från mitt(?) kära Caparol, som gjort ett gäng vackra kulörer i samarbete med tidningen Sköna Hem. Kolla in dem om ni ej gjort det! Har också börjat kolla en del på badrumsinredning, tyckte det här var fint. Men mest fastnade jag för denna bild. VILL HA HA ALLT, särskilt tvättställsmöbeln, eller vad det heter. Har beställt en katalog från Kvänum för att få mer info! SÅ PEPPAD, STRESSAD, NERVÖS OCH LADDAD NU! KAN INTE SLUTA SKRIVA I VERSALER OCH TJOCK TEXT!  Nu: gå och duscha och försöka sova lite innan klockan ringer strax efter fem imorgon bitti(?).  
#1 - - Rebecka:

Tidigare skrev du att ni hade varit på BVC med Åke på koll och att det inte hade känts bra. Kan du inte skriva lite mer om det?

#2 - - Elisabeth Lindroth:

Hej! Det är lite svårt att skriva om här, då det är fler personer än vi i vår familj inblandade... 😊

#3 - - Anna:

Vad snyggt det var med omlottkakel! Och att måla väggarna i två färger på det sättet! Nu blev jag inspirerad, undrar om det skulle passa någonstans i vårt hus...

#4 - - Jenny:

Supersnyggt allt ju!

Hoppas verkligen ni kommer iväg till logopeden den här gången!

#5 - - Anna:

Jag har några kompisar som kaklade i köket med klassiskt vitt kakel men med gul fog. Så himla snyggt! Kanske matcha fog med väggfärg? Fast kanske jobbigt om man vill måla om senare... Finns också jättefint kakel som heter typ Marrakech som är mönstrat men i ganska nedtonad färgskala. Jättefint och kanske ett alternativ om man inte vågar jättestark färg och mönster på kakel.
Och det nedre badrummet, maj gadd vad snyggt!

#6 - - Kajsa:

Å jag är så nyfiken på vad ni valt för kök! Vi ska renovera vårt kök i år och håller just nu på att grubbla på hur det ska bli. Jag tycker det är jättemycket beslut för att bara renovera ett kök, men ni håller ju på att besluta om ett helt hus! Impad av er!

#7 - - Mikaela:

15x15 i omlott är ju så galet snyggt, önskar så att jag sett det innan vi renoverade köket. Och det är livsfarligt med Pinterest, SÅ frustrerande när man inte har världens bästa ekonomi men ändå kan jag inte sluta titta.

Vi har klargult i köket och mörkgrönt i vardagsrummet, älskar starka färger och tröttnar man är det ju relativt lätt och billigt att måla om :)

#8 - - Johana:

Gillar idén med att måla halva väggarna. Gillade i och för sig allt på den bilden hehe.

Jag följer Nordiska kök på Instagram, tips om du inte kollat på deras kök tidigare! Tycker de har en fin balans mellan gammalt och modernt. Och avsnittet av Husdrömmar den här säsongen när de renoverade en gammal skola, där hade de också väldigt fina detaljer och kakel i köket tycker jag.

Till top