elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Fyra saker om veckan hittills

Uncategorized Permalink4
Veckans sötaste nya bekantskap är utan tvekan mina chefers hundvalp Siri. Hon ska hänga i butiken och jag är såååå lycklig för det! Åke har fyllt två år! Igår var hans födelsedag, som knappt firades eftersom han inte gillar att fylla år än så länge. Han vill inte ens se åt paket och verkar inte på något vis fatta att det är något särskilt med den dagen. På söndag ska vänner och familj fira honom ändå, för visst är det fantastiskt att vi fått ha honom i våra liv två år! Jag tror jag har hittat en craving! Tutti frutti-ringar har allt jag någonsin behövt- salt, sött och gott! Sen att jag får massiv halsbränna är bara en liten nackdel. Verkar dock få halsbränna av allt just nu. Min kompis är i absoluta slutskedet av sin graviditet. Alla som varit där kanske kan känna igen sig i det hon skriver? Sjukt roligt tycker jag men kan tänka mig att jag inte kommer tycka något är kul när jag är i samma sits om några veckor...  Min första vecka med halvtidsjobb har varit mer trött och stressig än jag trodde. SÅ svårt det är att unna sig att vila! Jag hoppas och tror att jag kommer in i lunken snart.  I morgon kommer ett inlägg om ultraljudet vi var på idag! Så mycket känslor men också lite klarhet i saker. Vi vet till exempel nu om Åke kommer att få en bror eller syster!  Ha en underbar kväll! ❤
#1 - - Rebecka:

Näää vilken teaser...åh hur ska jag hålla mig till imorgon? 😳 Får väl passa på att gissa syster. Dock är jag sämst på att gissa så säkert en bror.

#2 - - Linnea:

Spännande! Förstår att även halvtidsjobb kan vara stressande. Särskilt när mn har så lång resväg som du. Hade kanske varit ännu skönare att jobba heltid de pass du jobbar vara helledig på 50%. Hoppas att du känner att du kan landa snart.

#3 - - Josefin:

Åhh så spännande! Jag gissar på en liten tjej. Supersöt hundvalp :)

#4 - - Anna:

V. 33 nu och JÄKLAR vad någon form av hormonstorm måste slagit till. Känner du igen det? Jag känner mig trött och ledsen och gråter för allt (men är egentligen inte olycklig). Känner mig lite som en crazy lady. Har fyra halvveckor kvar på jobbet och sedan helledig 4 veckor innan bf. Vill bara att tiden ska gå så jag får viiiiila dygnet runt. :-)

Till top