elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Lite info och lite mat

Jobb, Mat, Åke ett år Permalink4
ÄNTLIGEN har vi (endast Leif) kommit till botten med vårt internetproblem och det är den lille routern som bråkar. Jag tar det så himla personligt eftersom det BARA är min och Lady Dahmers blogg den vägrar gå in på? Har varit nära bristningsgränsen flera gånger och börjat fundera på ny blogg och är så glad över att leva med en person som känner datorer. Tyvärr har allt blivit lite eftersatt här på grund av detta så idag tänker jag nöja mig med att göra ett inlägg med lite info, samt några frågor! Imorgon rullar allt på som vanligt igen!
  • Först och främst; IMORGON BÖRJAR JAG JOBBA! Jag har bestämt mig för att vänta med att berätta vad jag egentligen ska pyssla med tills jag fått se med egna ögon att jag faktiskt på riktigt har ett jobb. Det är fortfarande för overkligt. Har ni några gissningar på vad det kan tänkas vara? Skulle vara kul att höra!
  • Trots att jag (förmodligen) är med jobb nu, så har jag fortfarande några saker i huvudet som inte riktigt fallit på plats än. Dessutom har jag några roliga saker på gång, så jag lovar att snart bli en mer ärlig person. Inom en månad, I promise!
  • Leif och jag har bestämt oss för att vår podcast kommer att komma ut på tisdagar och vi siktar på att nästa vecka ska innebära första, riktiga episoden! Vi är så glada att så många verkar sugna och att vi redan har över 80 följare på Instagram (@livspusslet)! PEPPEN!
  • Åke är fortfarande förkyld men har noll vett när det kommer till 1. att hålla för munnen när han hostar och 2. vara lugn. Han sover inte alls mer än vanligt på dagarna och rör sig, om möjligt, ÄNNU mer. Jag är helt slut! Nu ligger han dock och sover gott med en skål lök under sängen. Tack till er som tipsade, jag väljer att tro att den där löken gav oss den första hela nattens sömn på......ett tag.
IMG_9519 Måste bara passa på att visa er helgens pizzor, tyvärr före tiden i ugnen. Var helt enkelt för hungrig efteråt. Blev så jävla sugen när jag såg Jennys pizza på Instagram... Måste bo i USA nån gång endast pga deras pizzor. IMG_9450 IMG_9448 På tal om mat! La ut en bild på en supergod burgare på Instagram förra veckan och då ville någon ha recept: IMG_9384 Det är egentligen bara en vanlig vegetarisk burgare med en coleslaw gjord på rödbetor som jag rev och blandade med majonäs och liiiite vitvinsvinäger. Potatisklyftorna gjorde jag med extra havssalt och parmesan på. SÅ GOTT!
Till top