elisabethlindroth.se

- bara en blogg

ÄLSKAR ER!

Okategoriserade Permalink16
ÄR SUGEN PÅ ATT SKRIVA HELA DETTA INLÄGG I CAPS LOCK PGA SÅ JÄVLA FYLLD AV KÄRLEK men måste lugna mig lite. Men alltså TACK TACK TACK! Nästan HUNDRA kommentarer?! WIN_20150930_12_05_13_ProEtt tecken på att jag tagit rätt beslut är i alla fall att jag varit så jäkla effektiv senaste dagarna. Jag har nästan, nästan känt en gnutta energi någonstans denna vidriga förkylning som håller familjen i ett järngrepp. Jag har rensat upp och börjat planera, hör på det här for example:
  • Jag har anmält mig till högskoleprovet.... i SOLLEFTEÅ?! Vet inte ens vart det är, men mitt resultat har gått ut, så jag måste förnya det pga mina betyg från gymnasiet är skrattretande och eftersom jag anmälde mig för sent får jag gott nöja mig med okänd provort.
  • Jag har tid hos en studievägledare på VUX imorgon! Ska även läsa in matte c och kanske någon mer kurs nu i höst. Tips på bra kurser att ha i bakfickan? Fysik? Biologi?
  • Jag har sökt TVÅ jobb!
  • Jag har målat två varv på köksväggarna! SÅ VITT OCH FRÄSCHT nu.
Känner att jag är på gång nu! Ska försöka spendera dagarna nu med att plugga lite högskoleprov och saaaakta men säkert jobba mig igenom min inkorg. Har så många fina mail från er som läser som jag inte haft ork att svara på. Ni skriver SÅ fint och långt och jag vill inte bara svara med en mening, utan har väntat på tid och energi som aldrig kom? Nu däremot tror jag att den är på ingående! OBS, ni som mailat mig, hata mig ej, svar kommer! ÄLSKAR era mail för övrigt. Jo, har dessutom kommit på att jag vill göra en förändring på min nygamla blogg! Kanske någon ny, rolig design? Finns det någon som kan hjälpa mig kanske? Hojta till isåfall!  
Till top