elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Testing, testing, 1-2

Allmänt Permalink6
 
Hej!
 
Nu är vi alltså här, på nya bloggen, fast med samma gamla adress. Nu ska allt sånt stämma, hoppas jag. Blev lite knas till en början men nu verkar det som att det "bara" är sex års foton som ligger lite på efterkälken innan allt har flyttats ordentligt.
 
Det här blir absolut bara ett snabbt test-inlägg för att se så att ni hittar hit. Att ni som läser via Bloglovin kan se vore ju också bra. 
 
Har fifflat lite med designen men pga extrem huvudvärk har jag inte orkat sitta vid datorn så mycket som jag önskat, så det ser ut lite därefter. Kom mer än gärna med åsikter om vad som funkar och vad som skulle funka bättre.
 
Och HÖRRNI! Viktigast av allt nu när jag flyttat hit! Se till att kika in här ofta! Tryck på hjärtat! Lämna kommentarer! Prenumerera på Bloglovin' och allt sånt som kan puffa upp mig och få bra statistik, vilket kan leda till en liten, liten lön, vilket kan leda till en ÄNNU bättre blogg! Ni fattar och jag tror att ni är med mig. 
 
Som sagt, allt är precis inflyttat här, tänk er när man just fått in alla flyttlådor och börjat rota lite i alla samtidigt. Typ så känns det, så ge det lite tid så ska vi nog inreda det här stället precis som vi vill! 
 
 
 
Till top