elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Fem februari

Vardag Permalink6
Nu har bloggen hängt med i hela fem februarimånader! Kan ni fatta? Vet att några som läser här hängt med ända från början, bra jobbat och TACK! Jag sa till Leif igår, att man typ aldrig ser tillbaka på månaderna november-februari och längtar tillbaka. Sånt mörker och i år även en vidrig kyla som aldrig vill ge sig. Idag är det dock "bara" -15 men i stället storm. Bläddrade tillbaka i arkivet och gosade ner mig i allt som hunnit hända och insåg även hur mycket mer jag bloggade förr i tiden. Nu blir det typ en gång i veckan men bara vi får hit vettigt internet kommer det nog bli lite mer! Nog ordat, nu tittar vi på fem februari! Februari 2015 Åke var några veckor och jag bloggade mest om bajs, sånt som fyller en nybliven moders hjärna. Februari 2016 Åke var en ettårig pösmunk. Jag var arbetslös efter att ha hoppat av en utbildning som blev fel. Jag hade även klippt av mig håret och kände mig inte bekväm. Passar inte riktigt tjockt och lockigt hår och en person som inte gillar att piffa med sitt utseende allt för mycket. En rätt deppig period vill jag minnas, var även gravid här med en liten en som inte fick finnas med så länge. Februari 2017 Var rätt så gravid med Gry. Här hade vi precis haft vinterns andra magsjuka och vi var allmänt sjuka och less på graviditet. Alltid när jag ser tillbaka på bilder med gravidmage tänker jag att jag såg så fräsch ut och romantiserar denna tid alldeles för mycket. Jäkla hjärna alltså, som ska försöka lura en att vilja bli gravid igen! Februari 2018 Gry var kommen! 11 vilda månader här. Fastän inget barn gick förskola råkade vi ändå ut för den hemska vinterkräksjukan, värst blev det för Åke som fick spendera en dag på sjukhus. Februari 2019 Och nu är vi här! Februari 2019 och båda barnen är dunderförkylda. Men ändå, vi bor i våra drömmars hus, har jobb vi trivs med och två barn som ger oss tillgång till alla våra känslor. Tack bloggen för att du håller koll på mina februaris, som jag annars hade förträngt första mars. Och tack till er som läser! ❤
#1 - - Katarina:

Du är inte bara sagolikt vacker, utan även en fantastisk bloggskribent! Vilka kämpar du och Leif har varit!! Snart kommer våren..håll ut. (Säger jag lika mkt till mig själv)

#2 - - Sofia:

Hej!
Kul att blicka tillbaka på åren som går (alldeles för fort med småbarn!) 😀
Visst har du ett nytt jobb nu? Eller var det på g? Vill du berätta så är i alla fall jag nyfiken 🤗

#3 - - Linneasigrun:

Så roligt att se tillbaka. Kan du inte, när du hinner och har lust, skriva om Åkes och Grys personligheter. Vad skiljer dom åt? Vilka likheter har dom? Jag har ju själv två barn och tycker att det är så roligt göra jämförelser och samtidigt se att de verkligen är två individer trots att de kommer från samma mamma och pappa.
Kul att läsa dina inlägg, jag hoppas på fler !

#4 - - Paulina Gunnardo:

Ja, fy vad kallt ni haft det! Här var det neråt - 17 och det tyckte jag va kallt. Och det är ju kallt det med förstås. Massa fin snö däremot och det njuter jag av :)

Va kul att se tillbaka så! Det är ju en väldigt rolig grej med att ha blogg. Riktigt så länge har inte jag varit igång och inte alltid så att jag haft bilder på barnen, men en del har jag gått tillbaka till och läst. Kul :)

#5 - - Ylva:

Vad kul att se tillbaka på alla fem åren! Har hängt med sedan början, och tiden rusen verkligen fram! Har också själv hunnit med att få två barn under tiden, avslutat en utbildning som lärare, jobbat och funderar nu på vilken ny utbildning jag ska välja till hösten. Livet alltså! Det går upp och ner, men blir bara bättre och bättre! :) Hoppas vi får följa dig här även de bästa 5 år!

#6 - - Hanna hollström:

Men underbaraste syskonbilden Elisabeth! 💙

Till top