elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Skotips för varma, bekväma och rätt snygga fötter!

Tips! Permalink9
Detta inlägg görs inte som någon som helst sorts samarbete och ingen av länkarna är så kallade annonslänkar. Detta är helt enkelt de tips jag fick när jag på min Instagram bad om hjälp. Jag har nämligen så här många vinterskor: 0. Därför bad jag mina supergrymma följare berätta vilka vinterskor de hade som kunde uppfylla kraven:
  1. Varma (ska klara allt från minus ett till tretti)
  2. SKÖNA
  3. Gärna lite snygga
Fick en massa förslag men väljer att dela de som flest tipsade om! 1. CURLINGBOOTS Här finns det en UPPSJÖ av varianter och prisklasser. Allt från den på bilden från Ellos för 899:-till (som MÅNGA tipsade om och sa var ytterst prisvärd) denna lyxigare variant för 3000:-. 2. SOREL Även denna en stor favvo hos många! Är lite nervös för att den måste remmas men i övrigt ser den ju fantastiskt skön ut. 3. TRETORN ARCH HYBRID Vattentät, varm OCH bra grepp har denna sko. Kan det bli bättre, egentligen? 4. POWERBOOTS/POLYVER Ni som hängt med mig ett tag vet ju att jag ÄLSKAR dessa raringar. Har aldrig någonsin blivit kall om fötterna. Däremot faller de en gnutta på punkt nummer tre, alltså de är inte supersnygga. Inte heller är de ypperliga att köra bil i, då den är så bred att man kommer åt både gas och broms samtidigt. Detta var fyra bra tips tycker jag! Har ni fler bra vinterskor på lut, lämna en kommentar!  Hade tänkt få till ett inlägg om huset men alla är sjuka hemma utom jag, så det har inte riktigt funnits tid. Nu sitter jag på jobbet och har lunch, då finns det några göttiga minuter att spendera med datan, vilket jag uppskattar å det grövsta! Ha en fin fortsatt onsdag!   
#1 - - Erika:

Vinterskor är SÅ svårt tycker jag! Nu bor jag i södra Sverige så behöver inte riktigt ett par som klarar samma typ av kyla som ni i norr. Nu har visserllgen redan köpt mig ett par för i år som jag hoppas ska funka för mig. Blev ett par från din sko som är varma och som jag hoppas även ska klara den ofta ganska blöta vintern här i söder :)

#2 - - Frida:

Åh vad bra att du tipsade vidare. Jag blev sugen på nr 1 eller 3! 😃👍

#3 - - Johanna:

Blev väldigt nyfiken på nr 3, låter ju perfekt här i Stockholm där det brukar vara mer slask än snö! Har ett par Sorel som är väldigt varma, men lite stela eftersom de är högre...

#4 - - Camilla:

Skor är alltid svårt tycker jag som har lite väl kräsna fötter:-)
Gillar det svenska märket Shepherd of sweden ( skriv ihop och lätt till ett .se så har du hemsidan) Det är olika skinnskor fodrade med äkta fårskinn. Snygga, sköna och varma. Inne på mitt tredje par fodrade Chelseaboots av det märket och jag formligen bor i dom skorna:-)

#5 - - Karin:

Det här är min favorit https://shop.shepherdofsweden.se/skor/smilla-ankelhog-boots-lader-kamel. Aldrig för varm eller kall. Finns i fler färger.

Har själv fått tips på den här https://www.stooks.se/se/art/kuoma-vinterstovel-36-39-1.php men den passade inte mina fötter. Inte snyggast kanske men ska tydligen vara grymt varm och skön. Finns i barnstorlekar också.

#6 - - Johanna:

Tack för tips, köpte sko nr 1 och hittade till och med en rabattkod på
40 % 😊

#7 - - Ylva:

Så kul att du kommit igång med bloggen igen! Har saknat att titta in här och läsa om allt möjligt :) Är särskilt intresserad av husrenoveringen, barnen, förskolestart, mat och naturen runt omkring er. Ser så fantastisk vackert ut!

Kramar från Köpenhamn

#8 - - Jenny:

Kolla in Canada Snows vinterskor. Jag har ett par curlingkängor från dem. Varma och snygga.

#9 - - Evelina:

Köpte just ett par snowjoggers från Rubber Duck, fick hem dom igår och jag gillar dom jättemycket! Vet inte om det är en sko som alla tycker är snygg dock :-)

https://www.sportamore.se/produkt/160137-rubber-duck-nylon-suede-solid-kids-c-bla/710965?gclid=EAIaIQobChMI6cHsuqy13gIVlR0YCh0uCgi0EAQYAyABEgLMXPD_BwE

Till top