elisabethlindroth.se

- bara en blogg

Hjälp mig att starta om!

Vardag Permalink18
Så många gånger jag har tänkt slå mig ner och skriva men ju längre tiden går, desto svårare är det? Det är ju så himmelens MYCKET som händer och jag vet liksom inte hur jag ska få med allt! Därför tänkte jag be er, älskade och underbara läsare, om önskeinlägg! Det kan vara specifika saker ni vill läsa om, rubrikförslag eller bara en fråga som jag kan formulera ett inlägg om. Det vore så uppskattat, känner ett sånt behov av att få till en nystart nu! Sååå, lämna gärna en kommentar och ha en uuuuunderbar lördagskväll! Sitter just nu med två übertrötta barn som jag ska försöka hålla vakna en timme längre ikväll, för att kaaaanske slippa gå upp vid fyra imorgon bitti pga denna fördömda vintertid som ju infaller i natt. Puss från snöiga Burträsk (kanske har hela Sverige snö? 🤔)
#1 - - Camilla:

Så nyfiken på hur det ser ut i huset just nu! Skulle gärna se ett inlägg med senaste bilderna från huset, bara precis som det är just nu 😊 Mysigt med snö!

#2 - - Anna:

Har aldrig kommenterat tidigare men tycker verkligen att det är så himla skoj att hänga med på er resa i denna fantastiska renovering! Och det är så skönt att höra någon annan som också renoverar med små barn att det inte är en dans på rosor (även om vi renoverar i betydligt mindre skala) och ni gör det sjukt bra som orkar köra på som ni gör! Det är skoj att få se hur bygget fortskrider, tankar med de val ni gör med hur ni har byggt eller rivit eller vilka olika tapeter ni valt mellan bland annat. det är himla skoj med att få hängs med helt enkelt i stort och smått. 😊

Hoppas ni lyckas med att få barnen att sova något sånär länge imorgon, hoppas på samma här hemma! 🙏

Ha en trevlig kväll och tack för en fin och inspirerande blogg!

#3 - - Ninni:

Jag önskar ett sånt där långt härligt inlägg där du börjar i en ände o slutar i en annan med en massa spår på vägen, älskar dem!. Kan va på vilket tema som helst. Kanske med rubriken "därför är ja bäst på o måla", "gry vet allt", "ralf lockar fram mina bästa sidor" eller nått helt annat.

#4 - - Nina:

Äsch kör på som att inget hänt bara. Ett vardagsinlägg. Hur ni snyggt kryssar mellan byggrejer och legobitar. :)

#5 - - Elina Sofi:

Skriv vad som helst! Kommer bli bra hur som ☺️❤️ Men som hjälp på traven ska jag nu kasta ur mig nåt tema: typ napp? Har Gry eller Åke napp? Min näst yngsta slutade för ett halvår sen men pga att lillasyster (som blir två i februari) fortf har napp så har storasyster börjat smyga till sig en napp då och då... ibland har vi då låtit henne ha den nån stund, vilket säkert är jättefel! Men det är så hjärtslitande att se att hon verkligen vill och lillasyster får ju. Vet inte varför hon plötsligt insett att hon också vill ha napp (igen). Förskole(ny)starten i augusti kanske? Fast det här började för bara några veckor sen.... kanske sett nån förskolekompis med napp? Men men... ska vi liksom få båda att sluta nu då? Känns ju hårt mot den lilla? Eller ska båda bara få ha när de sover?

Långt förslag på tema, men var det som jag precis tänkte på..... 😅

#6 - - Catrin:

Hej! Jag skulle gärna läsa lite om föräldrarskapet och hur det går för barnen, förskolan för Åke och lite sånt. Hur är det på nya jobbet? Ja, helt enkelt vardagliga saker, livet, tankar mm. Fantastiskt fint ert hus har blivit! Ha det fint!

#7 - - Nathalie:

Vi hade turen att vara bortbjudna ikväll så vi stannade bara en timme längre än vad vi normalt sett gör när vi är hos folk. Så länge vi var kvar höll barnen humöret uppe men så fort vi kom hem var dom två små vrak som somnade på studs. Hoppas på att inte behöva kolla på klockan före sex imorgon!! Gud vad jag längtat efter ett inlägg från dig :D Hur är ditt nya jobb? När beräknar ni att flytta?? Är sugen på massa info om vad som händer i huset 😍

#8 - - Frallan:

Fortsätt som du gör! Dina inlägg känns så äkta!
Dessutom är det kul att följa renoveringen....

#9 - - Louise:

Kommer inte på nånting men allt du skriver om är kul att läsa. Vad har ni för tankar kring klimatet? Vilka är de största anledningarna till att ni är vegetarianer? (minns det iaf som ni är det) Är barnen veg? Tankar om framtiden? Vilken typ av liv vill ni leva när barnen blir lite äldre? Resa? Uppleva nåt särskilt? Kom visst på rätt mycket att fråga om plötsligt 😀😘

#10 - - Jennifer:

Älskar när du gör inlägg, du känns sjukt "nere på jorden" och äkta när du skriver! Jag skulle gärna se ett inlägg om hur det känns att sälja sitt hus, eller kanske lite om vad som är kvar i nya huset/när ni tänkt flytta, eller om hur det är att bo med svärmor, eller om hur barnen tar det med flytt/sälja/bo med farmor osv :) Kraaaam ♡

#11 - - Sofie:

Åh! Jag saknar dig! ❤️ Jag är sugen på allt som har med huset att göra. Var får ni er inspiration ifrån? Allt blir SÅ fint! Hur är ditt nya jobb? Hur mår ni som familj efter en intensiv renoveringsperiod? Hur går det med Åkes tal (har själv en likaåring som inte pratat så mycket)? Kram!

#12 - - Linnea:

Jag är peppad på att veta mer om huset, nya jobbet, hur det går att bo hos sväris, förskola osv. Älskar dina långa inlägg men jag tänker att det just nu kanske är svårt att sätta sig ner och ge en update på typ bygget när det händer så mycket och de finn grejer du liksom inte hunnit skriva om. Därför tänker jag att det kanske underlättar att hoppa över lite och liksom bara skriva om det som finns framför just nu. Sen kanske det kommer en tid när man har tid och lust att gå tillbaka till det som ”hoppats över”.

#13 - - Linnea:

Och! Jag saknar dig! Vill veta hur du mår!

#14 - - Linn:

Huset huset huset hur ser det ut nu?

#15 - - Erika:

Hej, vad kul att du är tillbaka! Saknat dig :)
Som någon annan här också skrev, fortsätt som inget hänt! Du kanske kan ta och svara på "veckans... " i ett inlägg, som en mjukstart tänker jag :)

#16 - - Ida:

Försök att släppa pressen på vad och hur du ska skriva. Allt är bra! Det är mycket nu och kommer att bli bättre!
Jag är som många andra nyfiken på huset. Före- och efterbilder. Planer. Drömmar. Inflytt?
Och livet i stort. Hur mår ni, vad gör ni?

#17 - - Linda:

Ett inlägg med dina snabbaste vardagsmattips mitt i småbarnskaoset (och renovering för er!).

Och ett inlägg om vad era barn har på sig i vinter, dvs om du har några bra tips på vinterkläder/skor/utrustning som behövs får du gärna dela med dig.

#18 - - L:

Jag skulle vilja/behöver ett inlägg om PMS! Jag vet att du inte riktigt varit vän med din pms och sökt/tagit emot hjälp!?
Vet även att du kan ha skrivit om det förr men hittar inget när jag scrollar!

Jag kämpar varje månad, vad som ibland känns som halva månader med min. Väldigt deppig, mest orolig, tankar som vandrar, sömnsvårigheter, kryp i benen... Jag behöver bara den sista peppen för att skaffa hjälp! Men orkar verkligen inte om ingen ändå tar en på allvar!

Så ett inlägg om din pms med dina kloka ord, från början till slut! (Jag vet att allas resa och hjälp är individuell, men skadar inte med lite kött på benen)

Till top